Dé auto tuning garage en webshop voor VW, BMW, Mercedes, Audi, Mini en Porsche.

Auto alarm inbouw

De auto alarm inbouw specialist regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer en Hoofddorp.

 

Wij verzorgen de inbouw van een klasse 1, 2, 3, 4 of 5 alarmsysteem in uw auto met de beste geteste SCM alarmsystemen die er momenteel te krijgen zijn.

Wij staan voor een persoonlijk advies, scherpe prijzen en een professionele inbouw met de meest betrouwbare en veilige alarmsystemen die er momenteel te krijgen zijn. 
 


Een auto is een zeer kostbaar bezit en daar zijn autodieven zich van bewust. Iedere dag weer zijn er veel mensen de dupe van autodiefstal en van autoinbraak.


Een goedgekeurd SCM auto alarm schrikt niet alleen dieven af maar vaak is het ook vaak nodig om uw auto goed verzekerd te krijgen bij uw verzekeringsmaatschappij.


Wij verzorgen de inbouw van auto alarmsystemen van het gerennomeerde merk Defa en werken met de voertuigvolsystemen met Technocon en Farringwell. Dit omdat wij achter de kwaliteit en de betrouwbaarheid van deze A-klasse alarmsystemen staan.


SCM auto alarm inbouw specialist


Welk klasse auto alarm moet u kiezen?


De keuze voor een auto alarm hangt voor het grootste deel af van het type auto, uw wensen en hoe gewild uw auto is voor diefstal. Er zijn verschillende klasse alarmsystemen op de markt, en iedere klasse biedt weer een betere beveiliging dan de vorige. In veel gevallen zal uw verzekeringsmaatschappij bepalen welk alarmsysteem uw minimaal moet laten inbouwen om goed verzekerd te zijn.

Ons advies is om minimaal voor een SCM klasse 3 alarm (interieurs beveiliging + deuren en achterklep+hellingshoekdetectie) te gaan. Een SCM klasse 4 of 5 (voeruigvolgsysteem) is alleen noodzakelijk als de verzekering dat eist tenzij u zelf wilt kunnen volgen waar uw auto is na diefstal.Wij bouwen alle klasse SCM alarm- en voertuitvolgsystemen in voor vrijwel elke merk en type auto's.

 


Uitleg wat de SCM klasse alarmsystemen inhouden:Auto alarm SCM klasse 1


Dit type auto alarm bevat een dubbele startblokkering die ervoor zorgt dat uw auto niet zonder de juiste sleutel/afstandsbediening kan worden gestart. De auto kan dus niet starten voordat u het alarm uitschakelt. Klik hier voor meer informatie.


Auto alarm SCM klasse 2


Een auto alarm in klasse 2 biedt naast de startblokkering van klasse 1 ook een akoestisch alarm dat waarschuwt wanneer de portieren, motorkap of achterklep worden geopend. Klik hier voor meer informatie.


Auto alarm SCM klasse 3 (ons advies en meest ingebouwde alarm van Nederland)


Klasse 3 combineert alle functies van klasse 1 en 2, en voegt daar nog een uitstekende extra beveiliging aan toe. Dit auto alarm heeft namelijk een hellingshoek detector. Deze zorgt dat het alarm afgaat wanneer de auto wordt opgekrikt of –getild. De auto kan hierdoor niet in zijn geheel worden weggehaald, en ook uw velgen zijn beschermd tegen diefstal. Klik hier voor meer informatie.


Auto alarm SCM klasse 4 (voertuigvolgsysteem)


Deze installatie combineert een auto alarm uit klasse 1 met een voertuigvolgsysteem, waarmee uw auto door heel Europa kan worden getraceerd en opgespoord via meldkamer. Klik hier voor meer informatie.


Auto alarm SCM klasse 5 (alarm + gekoppeld voertuigvolgsysteem)


Een auto alarm klasse 5 is de beste en meest uitgebreide beveiliging – een klasse 3 alarm gekoppeld aan een klasse 4 voertuigvolgsysteem. Naast de standaard werking van een klasse 4 alarm houdt een klasse 5 in dat er een melding naar de meldkamer gaat als het alarm geactiveerd wordt. Klik hier voor meer informatie.

 


Auto alarm inbouw prijzen:

 


- Klasse 1 alarm incl. SCM certificaat € (zit bij de meeste moderne auto's al standaard ingebouwd)

- Klasse 2 alarm incl. SCM certificaat €549

- Klasse 3 alarm incl. SCM certificaat €659 

- Klasse 4 alarm (voertuigvolgsysteem) incl. certificaat €599*

- Klasse 5 alarm (alarm + voertuigvolgsysteem) incl. certificaat € op aanvraag (afhankelijk van het huidige auto alarm) 


Prijzen zijn inclusief BTW, inbouw en SCM certificaat.


*Als er een geldig klasse 1 alarm in de auto aanwezig is.


Pro Car Tuning receptie
Wij zijn gevestigd in Aalsmeer vlakbij Amsterdam, Amstelveen en Schiphol dus kom gewoon langs voor een vrijblijvende advies en een vers kopje koffie.


Ons adres:
 


Pro Car Tuning 
Aalsmeerderweg 285G 
1432 CN Aalsmeer Bel ons op 0297 269594 of mail ons via het onderstaande contactformulier voor uw vragen en/of een vrijblijvende prijsopgaaf.


 

 

Contact

Neem hier contact met ons op voor al je vragen

* Verplichte velden