Uw upgrade en performance specialist regio Amsterdam en omstreken.

Auto alarm inbouw

De auto alarm inbouw specialist regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer en Hoofddorp.

 

Wij verzorgen de inbouw van de beste SCM gecertifceerde alarm en voertuigvolgsystemen in uw auto.

 


Kenmerken van de alarmsystemen:


- Beste beveliging tegen inbraak en diefstal
- Een alarm schrikt preventief af bij inbrekers

- Veel veiliger dan een af-fabriek alarmsysteem
- Ontzichtbaar weggewerkt
- Geschikt voor elk automerk en 100% storingsvrij
- SCM goedgekeurd voor de verzekering
- Met of zonder extra handzender
- 5 jaar inbouw garantie


Een goedgekeurd SCM auto alarm schrikt niet alleen dieven af maar vaak is het ook noodzakelijk om uw auto goed verzekerd te krijgen bij uw verzekeringsmaatschappij.


Wij verzorgen de inbouw van auto alarmsystemen van het gerennomeerde merk Defa en Cobra en werken met de voertuigvolsystemen met Technocon en Farringwell. Dit omdat wij achter de kwaliteit en de betrouwbaarheid van deze A-klasse alarmsystemen staan.


SCM auto alarm inbouw specialist


Welk klasse auto alarm moet u kiezen?


De keuze voor een auto alarm hangt voor het grootste deel af van het type auto, uw wensen en hoe gewild uw auto is voor diefstal. In de meeste gevallen zal uw verzekeringsmaatschappij bepalen welk alarmsysteem uw minimaal moet laten inbouwen om goed verzekerd te zijn.

Ons advies is om minimaal voor een SCM klasse 3 alarm (interieur beveiliging + deuren en achterklep + hellingshoekdetectie) te gaan. Een SCM klasse 4 of 5 (voeruigvolgsysteem) is alleen noodzakelijk als de verzekering dat eist tenzij u zelf wilt kunnen volgen waar uw auto is na diefstal.


Wij bouwen alle klasse SCM alarm- en voertuitvolgsystemen in voor vrijwel elke merk en type auto's.

 


Uitleg van de alarm en voertuigvolgsystemen:


SCM klasse 1 startblokkering


Dit type auto alarm bevat een dubbele startblokkering die ervoor zorgt dat uw auto niet zonder de juiste sleutel/afstandsbediening kan worden gestart. De auto kan dus niet starten voordat u het alarm uitschakelt. 


SCM klasse 2 alarm


Een auto alarm in klasse 2 biedt naast de startblokkering van klasse 1 ook een akoestisch alarm dat waarschuwt wanneer de portieren, motorkap of achterklep worden geopend. Klik hier voor meer informatie.


SCM klasse 3 alarm


Een klasse 3 alarm heeft alle functies van een klasse 2 en voegt daar nog een uitstekende extra beveiliging aan toe. Dit auto alarm heeft namelijk een hellingshoek detector die er voor zorgt dat het alarm afgaat wanneer de auto wordt opgekrikt of –getild. De auto kan hierdoor niet in zijn geheel worden weggehaald, en ook uw velgen zijn beschermd tegen diefstal. Klik hier voor meer informatie.


SCM klasse 4 Voertuigvolgsysteem 


Deze installatie combineert een startblokkering van de klasse 1 met een voertuigvolgsysteem, waarmee uw auto door heel Europa kan worden getraceerd en opgespoord via meldkamer. Klik hier voor meer informatie.


SCM klasse 5 alarm+voertuigvolgsysteem


Een auto alarm klasse 5 is de beste en meest uitgebreide beveiliging namelijk een klasse 3 alarm gekoppeld aan een klasse 4 voertuigvolgsysteem. Naast de standaard werking van een klasse 4 alarm houdt een klasse 5 in dat er een melding naar de meldkamer gaat als het alarm geactiveerd wordt. Klik hier voor meer informatie.

 


De verschillen in de klasse alarmen en voertuigvolgsystemen

 

Auto alarm verschillen 


*Vanaf 2015 is een extra autorisatie verplicht door de SCM bij een klasse 2, 3 en 5 alarm. Extra autorisatie is een extra toestemming dat de auto gestart mag worden. Dit gebeurd aan de hand van een extra handzender. Hiermee is het voor dieven praktisch onmogelijk om middels moderne diefstal apparatuur, bijvoorbeeld: OBD killers, Polenschlussels, etc. de auto te stelen. Wij raden dit dan ook altijd aan om te activeren omdat dit hetgeen is wat de auto zo extra goed beveiligd.


Auto alarm inbouw prijzen:

 

- Klasse 1 startblokkering incl. SCM certificaat € (zit bij de meeste moderne auto's al standaard ingebouwd)

- Klasse 2 alarm incl. SCM certificaat €599

- Klasse 3 alarm incl. SCM certificaat €659 

- Klasse 4 voertuigvolgsysteem incl. SCM certificaat €599*

- Klasse 5 alarm + voertuigvolgsysteem incl. certificaat vanaf € 749**


Prijzen zijn inclusief BTW.


*Als er een geldig klasse 1 alarm in de auto aanwezig is.
**Prijs afhankelijk van het huidige auto alarm.


Pro Car Tuning receptie
Wij zijn gevestigd in Aalsmeer vlakbij Amsterdam, Amstelveen en Schiphol dus kom gewoon langs voor een vrijblijvende advies en een vers kopje koffie.


Ons adres:
 


Pro Car Tuning 
Aalsmeerderweg 285G 
1432 CN AalsmeerBel ons op 0297 269594 of mail ons via het onderstaande contactformulier voor uw vragen of maak direct een afspraak.


 

 

Contact

Neem hier contact met ons op voor al je vragen

* Verplichte velden