Uw upgrade en performance specialist regio Amsterdam en omstreken.

Bearlock beveiliging

De Bearlock inbouw specialist regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer en Hoofddorp.
 

Wij bieden een Bearlock auto beveiliging aan met Inbouw voor €599 incl. BTW.
 


Een Bearlock beveiliging zorgt er voor dat uw auto, bedrijfswagen of camper vrijwel niet gestolen kan worden doordat de versnellingsbak op slot wordt gezet.

 

Een Bearlock versnellingsbakslot werkt zeer effectief tegen autodiefstal. Bearlock wordt al sinds 1992 geïnstalleerd in alle merken en type auto's. Het systeem komt overgewaaid uit het Oostblok waar de autodiefstal vele malen hoger is dan in Nederland. 
Wij zijn SCM gecertificeerd om voor verzekeringsmaatschappijen Bearlock sloten in te bouwen.

Bearlock beveiliging 

Elke Bearlock wordt indien nodig geleverd met een Bearlock- en SCM certificaat. De Stichting Certificering Motorrijtuigbeveiliging (SCM) heeft Bearlock gecertificeerd in de klasse MP03. 


 

Hoe werkt een Bearlock?

 

BearLock is een volledig ingebouwd, mechanisch slot voor de versnellingsbak of stuurkolom. Het blokkeert de versnelling of stuuras, waardoor diefstal onmogelijk is. Omdat het een volledig mechanisch systeem is, zonder (elektronische) koppeling met andere systemen, zijn storingen en falen uitgesloten. Het slot wordt geïnstalleerd in harmonie met bestaande techniek en interieur, en vormt één geheel met het chassis van de auto. Eenmaal ingebouwd is het slot niet te kraken, met wat voor soort gereedschap dan ook, zonder de auto en het chassis ernstig te beschadigen. Dit maakt diefstal vrijwel onmogelijk en uiterst onaantrekkelijk.

 

Bearlock Golf GTI Bearlock beveiliging VW Golf

 

Combinatie Bearlock en Autoalarm 


 

Als het voertuig maximaal beveiligd moet worden is er de keuze om een Bearlock te combineren met een autoalarm klasse 2 of 3.  Hierdoor is de auto beveiligd tegen zowel inbraak  als diefstal. Een autoalarm klasse 2 of 3 zorgt ervoor dat de kans op inbraak kleiner is. De Bearlock beveiliging is gericht op anti diefstal, omdat een Bearlock het verplaatsen van een voertuig bijna onmogelijk maakt.

 

De Bearlock beveiling is verkrijgbaar voor €599 incl. BTW en montage.Er is een Bearlock beschikbaar met inbouw voor de volgende automerken:

 

Bearlock Alfa Romeo Bearlock Audi Bearlock Bentley
 
Bearlock BMW Bearlock Chevrolet Bearlock Chrysler
 
Bearlock Citroen Bearlock Dacia Bearlock Dodge
 
Bearlock Fiat Bearlock Ford  Bearlock Honda
 
Bearlock Hummer Bearlock Hyundai Bearlock Infinity
 
Bearlock Iveco  Bearlock Jaguar Bearlock Jeep
 
Bearlock Lancia Bearlock Land Rover Bearlock Lexus
 
Bearlock Mazda Bearlock Mercedes  Bearlock Mini
 
Bearlock Mitsubishi Bearlock Nissan Bearlock Opel
 
Bearlock Peugeot  Bearlock Porsche Bearlock Renault
 
Bearlock Seat Bearlock Skoda Bearlock Subaru
 
Bearlock Suzuki  Bearlock Toyota  Bearlock VW
 
Bearlock Volvo    


 

 

Wij zijn gevestigd in Aalsmeer vlakbij Amsterdam, Amstelveen en Schiphol dus kom gewoon langs voor een vrijblijvende offerte en een vers kopje koffie.

Ons adres:

Pro Car Tuning
Aalsmeerderweg 285G 
1432 CN Aalsmeer

Bel ons op 0297 269594 of mail ons via het onderstaande contactformulier voor uw vragen en/of een vrijblijvende prijsopgaaf.

 

 

 

Contact

Neem hier contact met ons op voor al je vragen

* Verplichte velden