Dé auto tuning garage en webshop voor VW, BMW, Mercedes, Audi, Mini en Porsche.

Dashcam inbouw

De BlackVue Dashcam inbouw specialist regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer en Hoofddorp.

 


Op zoek naar de hoogste kwaliteit HD dashcam voor in uw auto?

 


De BlackVue Dashcam systemen zijn de hoogste kwaliteit HD webcams die er zijn en geven een kraakhelder beeld. De wide angle lenzen zijn van hoge kwaliteit en geven ook een uitstekend beeld in het donker. De dashcams kunnen ook opnemen als het voertuig geparkeerd staat dit gebeurd zodra er een beweging wordt gedetecteerd. Wij bouwen de dashcams compleet in en werken alle bedrading netjes weg.

Al onze Blackvue dashcam systemen zijn voorzien van GPS en Wifi.
 

 

Hoge resolutie BlackVue Dashcam met ingebouwde GPS EN WI-FI

 

De Blackvue DR650S is een professionele dashcam waarmee u hoge kwaliteit HD opnames maakt. Zo ben je er zeker van dat elke situatie keurig vastgelegd wordt om bij een gebeurtenis volledig en betrouwbaar bewijs af te kunnen geven. De DR650S dashcam is o.a. voorzien van een interne GPS ontvanger met route-log functie, snelheidsmeting en G-shock sensor.

 

Wij bieden drie verschillende BlackVue dashcam mogelijkheden aan met inbouw:

Dashcam voorzijde €384,95
Dashcam voor+achter €484,95
Dashcam voor+interieur €484,95
 

 

 

BlackVue Dashcam met vier opname functies:

- Normale opname (constant opnemen met overschrijvingsfunctie)
- Event opname (opnemen voor-en-tijdens een ongeluk)
- Parking mode opname (opnemen tijdens parkeren d.m.v. de G-sensor en bewegingsdetectie)
- Handmatige opname vanuit de touchknop (linkerzijde) 

 


Dashcam inbouw Blackvue


De BlackVue camera behuizing is compact, luxe afgewerkt en dusdanig ontworpen dat deze onopvallend gemonteerd kan worden op uw auto voorruit. Dankzij de cilindrische vorm kunt u de camera 360 graden draaien om zijn as om de juiste kijkhoek in te stellen. 


Stembegeleidingsfunctie houd je tijdens het rijden op de hoogte van eventuele veranderingen in opnames en met behulp van de beveiligings LED-indicatoren weet je exact zodra opnames correct plaatsvinden voorzien van GPS data. Een extra functieknop is aanwezig om tijdens de reis het SD geheugenkaartje te formatteren (resetten) vanuit uw voertuig.De BlackVue DR650S ondersteunt micro SD kaarten tot maximaal 128GB.


De beeldhoek van de CMOS 2.4 megapixel lens is afgesteld op 129° en voorziet u van een verbluffende opname kwaliteit. Hiermee kun je probleemloos kentekens lezen van mede-weggebruikers.

 

Loop recording

 

De BlackVue dashcam neemt constant op en verwijdert automatisch het oudste geheugen wanneer het geheugen vol is. Doordat het mogelijk is om een geheugenkaart tot en met 128 GB te plaatsen kan de dashcam tot enkele dagen filmen voordat het oudste geheugen verwijderd wordt. Tevens kunt u zelf de resolutie instellen, zodat het mogelijk is dat de camera nog langer filmt. 

 

Motion Detection Recording Function

 

De BlackVue DR650S beschikt over een motion detection functie, wat ervoor zorgt dat de dashcam bewegingen registreert en opneemt wanneer de auto geparkeerd staat. Dit zorgt ervoor dat ongewenste beschadigingen aan de auto worden opgenomen, zodat u bewijs heeft wanneer iemand uw auto beschadigd heeft als u zelf niet aanwezig bent geweest. Uiteraard is deze functie alleen mogelijk als de batterij genoeg stroom heeft.

 

voeding en parkeerstand 


Wij raden altijd aan de BlackVue dashcam te voorzien van een Power Magic Pro accubewaker. Dit voorkomt vervelende problemen dat bijvoorbeeld de auto niet meer te starten is. Bij een auto met een lage accuspanning wordt optijd de spanning van de dashcam afgesloten. Echter in sommige gevallen is deze accubewaker niet voldoende. Sommige auto's, zoals bijvoorbeeld BMW heeft een zwaardere accubewaker nodig. Auto's die voorzien zijn van een start/stop systeem moeten een BlackVue Battery Pack nemen om de parkeerstand te kunnen gebruiken.


Software voor Windows en Mac


De software van de BlackVue DR650S is beschikbaar voor zowel een Windows als een Mac PC. Met een speciale viewer kunt u de beelden eenvoudig terugkijken.


Live streaming via WiFi 


Met de gratis beschikbare Blackvue app voor zowel Android als iOS, kunt u via wifi met uw smartphone de instellingen van uw BlackVue DR650S-HD dashcam wijzigen, opgenomen beelden bekijken, live de opname meekijken en uw video's delen op diverse social media. Met de ingebouwde GPS sensor kunt u thuis op de computer eenvoudig zien hoe de reis is verlopen dankzij de meegeleverde software. Deze sensor houdt niet alleen bij waar u heeft gereden, maar ook hoe hard dat was. Tevens is een G sensor ingebouwd zodat u kunt zien welke G krachten u te verduren heeft gehad.


Gebruik van cloudfuncties


De BlackVue DR650S dashcam kan via de BlackVue C app (en in samenwerking met een Wi-Fi hotspot in het voertuig) gebruik maken van alle mooie functies die de gratis cloud service van BlackVue biedt.*


- Lokaliseer je camera, kijk live mee op afstand.
- Ontvang alarm notificaties zodra er iets met uw voertuig gebeurt.
- Communiceer op afstand met de bestuurder (2-weg audio communicatie).
- Bekijk route en snelheid informatie live mee
- Bekijk video's terug die opgeslagen zijn in de cloud, waar en wanneer je maar wil
- Firmware updates vanuit de cloud


*10 min dagelijkse live view, 1 dashcam per gebruiker, 5GB cloud opslag, 100 downloads per maand inbegrepen.

Voor alle informatie en functies over de BlackVue cloud kijkt je op: www.blackvue.com


Naast de cloud mogelijkheid geeft de ingebouwde Wi-Fi functie u de optie om draadloos te verbinden met de dashcam via de BlackVue app voor iOS en Android.
Zo kun je eenvoudig live beelden streamen en opnames direct terugzien met uw smartphone of tablet. 
Vervolgens heb je onderweg direct video-bewijsmateriaal om beschikbaar te stellen aan derden.

 

 

Onze voordelen:

 

- Uitsluitend de beste Dashcams
- Jarenlange ervaring
- Leenauto's ter beschikking
- Scherpe inbouw tarieven
- Volledige garantie
- Dashcams worden netjes weggewerkt

 

Wij zijn gevestigd in Aalsmeer vlakbij Amstelveen en Amsterdam dus kom gewoon langs voor een vrijblijvende advies voor een BlackVue dashcam voor in uw auto. 


Ons adres: 


Pro Car Tuning 
Aalsmeerderweg 285G 
1432 CN Aalsmeer 


Bel ons op 0297 269594 of mail ons via het onderstaande contactformulier voor uw vragen en/of een vrijblijvende prijsopgaaf.


 

 

Contact

Neem hier contact met ons op voor al je vragen

* Verplichte velden