Uw upgrade en performance specialist regio Amsterdam en omstreken.

Audi

Wij zijn de Audi chiptuning specialist regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer en Hoofddorp.

Voor iedere Audi die we chiptunen wordt software op maat geschreven. Er wordt rekening gehouden met de unieke gegevens van uw Audi om het beste resultaat te behalen. 
 

Chiptuning Audi


De software wordt speciaal geschreven en is ruimschoots getest met behulp van een rollerbank. Hierbij wordt voornamelijk rekening gehouden met de mechanische en thermische belasting van zowel de motor en de aandrijflijn zodat deze niet worden overbelast/overschreden. De vermogensoptimalisatie sluit perfect aan bij de originele software.

Bij de Audi turbo motoren veranderen wij onder anderen de volgende instellingen: de hoeveelheid brandstof inspuiting, het moment van inspuiten, het moment van ontsteken, de turbodruk, rail-druk en diverse softwarematige begrenzingen. Daarnaast zijn veel motoren gedowngrade in de software. Deze "begrenzing" halen we in dat geval dan ook weg.

Wij voeren alleen de échte chiptuning uit voor de Audi en werken niet met powerboxen!

De software die wij gebruiken voldoet aan de TÜV en DEKRA eisen. Wij garanderen daarom ook dat de levensduur van de motor niet nadelig beïnvloed wordt

Op deze pagina vindt u een overzicht van alle Audi modellen waarvoor wij chiptuning kunnen uitvoeren. Door het optimaliseren van de software zal het rijcomfort, vermogen en koppel toenemen. Doordat het rendement van de motor wordt verhoogd zal het brandstofverbruik merkbaar afnemen.

Selecteer het model en motorvariant van uw Audi:

 

Audi A8 D5 (2016 t/m nu)

Audi A8 D5 4.0 TFSI 435 pk