Uw upgrade en performance specialist regio Amsterdam en omstreken.

BMW

Wij zijn de BMW chiptuning specialist regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer en Hoofddorp.

Voor iedere BMW die we chiptunen wordt software op maat geschreven. Er wordt rekening gehouden met de unieke gegevens van uw BMW om het beste resultaat te behalen. 
 

Chiptuning BMW


De software wordt speciaal geschreven en is ruimschoots getest met behulp van een rollerbank. Hierbij wordt voornamelijk rekening gehouden met de mechanische en thermische belasting van zowel de motor en de aandrijflijn zodat deze niet worden overbelast/overschreden. De vermogensoptimalisatie sluit perfect aan bij de originele software.

Bij de BMW turbo motoren veranderen wij onder anderen de volgende instellingen: de hoeveelheid brandstof inspuiting, het moment van inspuiten, het moment van ontsteken, de turbodruk, rail-druk en diverse softwarematige begrenzingen. Daarnaast zijn veel motoren gedowngrade in de software. Deze "begrenzing" halen we in dat geval dan ook weg.

Wij voeren alleen de échte chiptuning uit voor de BMW en werken niet met powerboxen!

De software die wij gebruiken voldoet aan de TÜV en DEKRA eisen. Wij garanderen daarom ook dat de levensduur van de motor niet nadelig beïnvloed wordt.

Op deze pagina vindt u een overzicht van alle BMW modellen waarvoor wij chiptuning kunnen uitvoeren. Door het optimaliseren van de software zal het rijcomfort, vermogen en koppel toenemen. Doordat het rendement van de motor wordt verhoogd zal het brandstofverbruik merkbaar afnemen.

Selecteer het model en motorvariant van uw BMW:

 

BMW Z8 ( 2002 - 2003 )

Bmw Z8 5.0 V8 400 pk