M6


Chiptuning levert voor de BMW BMW F-Series m6 een forse vermogenswinst op tot wel 40% en daarnaast zal het brandstofverbruik tot wel 5% omlaag gaan. Naast een flinke toename in het vermogen zal het rijplezier stijgen doordat de auto een stuk soepeler loopt.


Selecteer uw type BMW BMW F-Series m6 in de onderstaande lijst om te zien hoeveel vermogenswinst uw auto krijgt na chiptuning.
×Sluiten
Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

per pagina:
Aflopend sorteren
 1. BMW BMW F-Series
  Chiptuning Bmw M6 E63 507 pk
  Prijs vanaf € 399
 2. BMW BMW F-Series
  Chiptuning BMW M6 F12/13 600 pk
  Prijs vanaf € 599
Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

per pagina:
Aflopend sorteren

Staat uw type er niet tussen?


Contact

Chiptuning op maat


Voor iedere BMW BMW F-Series M6 die we chiptunen wordt software op maat geschreven. Er wordt rekening gehouden met de unieke gegevens van uw BMW BMW F-Series M6 om het beste resultaat te behalen.

Chiptuning voordelen


 • Meer vermogen
 • Meer trekkracht
 • Een hogere topsnelheid
 • Brandstofbesparing
 • Directer op het gaspedaal
 • Comfortabeler rijden

Chiptuning garantie


chiptuning garantie


De software die wij gebruiken voldoet aan de strengste eisen en wij garanderen dat de levensduur van de motor van uw BMW BMW F-Series M6 niet nadelig beïnvloed wordt.


Bekijk hier onze uitgebreide garantievoorwaarden.Na het chiptunen van uw BMW BMW F-Series M6 zal het rijcomfort, vermogen en koppel merkbaar toenemen.


Neem contact op


Vul het contactformulier in voor al uw vragen of bel naar 0297 - 269594 om een afspraak te maken.©  2019 procartuning.nl