Uw upgrade en performance specialist regio Amsterdam en omstreken.

Mini

Wij zijn de Mini chiptuning specialist regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer en Hoofddorp.

Voor iedere Mini die we chiptunen wordt software op maat geschreven. Rekening gehouden wordt er met de unieke gegevens (chassisnummer, originele fabrieksinstellingen, automatische versnellingsbak, kilometerstand) van uw auto en uw specifieke wensen.

De software wordt speciaal geschreven en getest met behulp van een 4-wiel vermogensbank. Hierbij wordt voornamelijk rekening gehouden met de mechanische en thermische belasting van zowel de motor en de aandrijflijn zodat deze niet worden overbelast/overschreden. De vermogensoptimalisatie sluit perfect aan bij de originele software.

De software die wij gebruiken voldoet aan de TUV en DEKRA eisen. Wij garanderen daarom ook dat de levensduur van de motor niet nadelig beïnvloed wordt

Op deze pagina vindt u een overzicht van alle Mini modellen waarvoor wij chiptuning en vermogensoptimalisatie kunnen uitvoeren. Door het optimaliseren van de software zal het rijcomfort, vermogen en koppel toenemen. Doordat het rendement van de motor wordt verhoogd zal het brandstofverbruik significant afnemen.

Selecteer het model en motorvariant van uw Mini: