Tuningspakketten


De verschillende chiptuningpakketten:


 

Stage I Chiptuning


Dit is bij ons het meest verkochte Chiptuningpakket. Dit is niet voor niets want dit pakket geeft in prijs/kwaliteit verhouding de meeste winst en biedt daarnaast de volledige garantie.
Bij een turbomotor geeft chiptuning doorgaans 30 tot 45 pk extra. Tevens bij een gelijkblijvend rijgedrag zal ook het brandstofverbruik minder worden. De stage I Chiptuning is ook uitermate geschikt voor auto's die caravans moeten trekken. Na chiptuning beschikt de auto over meer koppel (trekkracht) waardoor u onder andere in de bergen niet het volledige motorvermogen hoeft aan te spreken. Dit komt vervolgens ten goede voor de motor, rijcomfort en het brandstofverbruik.


Stage II Chiptuning


Met normale chiptuning wordt nooit de maximale grens opgezocht. Auto's zijn een massa product en worden van fabriek af opgeleverd met en flinke marge. Dit mede omdat een massaproduct overal ter wereld moet kunnen presteren, dus ook in de stoffige, warme woestijnen van Dubai en in de extreme kou op de Noordpool. In Europa zijn deze condities allemaal veel beter en met chiptuning wordt een stukje van deze marge weggehaald. Met de Stage II chiptuning gaan we nog een stapje verder. De auto wordt nog verder geoptimaliseerd en de maximale grens zal opgezocht gaan worden. Vooral de inspuiting en turbodruk zullen verder verhoogd worden. Het nadeel hiervan is dat het verbruik meestal hoger komt te liggen dan van fabriek af. Het voordeel: Véél meer vermogen! Bij sommige turbodiesels kan en vermogenswinst van 60 pk en over de 100 Nm behaald worden!


De Stage II Chiptuning ligt qua prijs hoger dan de reguliere tuning. Dit komt mede doordat de softwareaanpassing meer tijd vraagt. Omdat de grens van de auto opgezocht gaat worden zou het kunnen voorkomen dat de auto meerdere keren opnieuw geprogrammeerd dient te worden met ge-finetunde software. Doorgaans duurt dit proces ook langer dan de gebruikelijk 1.5 uur voor chiptuning.


Let op: Wij geven geen gratis overname van de fabrieksgarantie bij Stage II Chiptuning. Auto's die slecht 'behandeld' worden hebben een grotere kans op falen. Aanvullende motor garantie is te koop vanaf € 179,- per jaar. De software garantie is wel van toepassing op Stage II Chiptuning.Wij zijn gevestigd in Aalsmeer vlakbij Schiphol dus kom gewoon langs voor een vrijblijvende advies en een vers kopje koffie.


Ons adres:


Pro Car Tuning
Aalsmeerderweg 285G
1432 CN Aalsmeer


Bel ons op 0297 269594 of mail ons via het onderstaande contactformulier voor uw vragen en/of een vrijblijvende prijsopgaaf.

 

 

Pro Car Tuning receptie

 

 


©  2018 procartuning.nl