Uw upgrade en performance specialist regio Amsterdam en omstreken.

Eco drive Eco2Move Waeco wagenpark module incl. inbouw

Op afspraak: E-mail of bel 0297 269594

Prijs €899 incl. inbouw

Wagenparkbreed verantwoordelijk ECO-rijden met de Eco2Move wagenpark module.

Wij zijn de Eco drive inbouw specialist regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer en Hoofddorp.

Voorkom u dat uw chauffeurs te hard rijden, met een te hoog toerental rijden en onnodig snel accelereren. Zuinig rijden, controle, begrenzen, reduceren en besparen zijn waar deze Eco drive module voor staat.

Wagenparkbeheerders kunnen er zeker van zijn dat wie er ook in een bedrijfsvoertuig stapt, er zuinig zal worden gereden, ongeacht de persoonlijke rijstijl van de bestuurder. Dat geeft werkgevers de verzekering en het vertrouwen dat hun medewerkers het bedrijf op de juiste manier vertegenwoordigen tijdens het rijden en dat met ieder voertuig van het wagenpark even verantwoordelijk gereden wordt.

Eco2move vergroot de veiligheid op de weg, verbetert lokaal en wereldwijd de kwaliteit van het milieu en bespaart brandstof en kosten.

Toerentalbegrenzer
We beperken het maximum motortoerental tot het door ons geadviseerde of door de klant gewenste toerental. Door dit te combineren met onze gaspedaalregeling maken we het onmogelijk het toerental te verhogen tot een hoger toerental dan de motor van het voertuig nodig heeft. Dat stimuleert eerder schakelen – hoe hoger de versnelling, hoe meer brandstof er bespaard wordt en hoe minder slijtage er optreedt aan motor en transmissie.


Acceleratiemanagement
Door de mate van acceleratie te regelen kan met Eco2move het percentage worden ingesteld waarmee het voertuig accelereert, waardoor het het voor de chauffeur niet meer mogelijk is onnodig snel te accelereren.


Snelheidsbegrenzer
Met een gemonteerde Eco2move-snelheidsbegrenzer kan de maximale snelheid van het voertuig worden begrensd.

Voordelen Eco2Move:
- Bewezen brandstofbesparing (tot 18%)
- Korte terugverdientijd
- Minder slijtage
- Meer veiligheid
- Aanzienlijke besparing op onderhoudskosten
- Minder emissies


E-Cruise PTO, toerentalregeling
E-Cruise PTO (power take-off) is voorbereid voor alle voertuigen die niet af fabriek een PTO/extra aandrijfsysteem hebben.


E-Cruise PTO is een elektronisch apparaat dat het motortoerental van het voertuig regelt als dat nodig is voor de aandrijving van extra apparatuur. Het systeem is voorbereid voor hydraulische apparatuur die meer vermogen nodig heeft dan de motor van het voertuig bij stationair toerental kan leveren, bijvoorbeeld pompen, compressors en generatoren.


Het apparaat heeft veel geïntegreerde veiligheidsfuncties, waarmee een maximale veiligheid gegarandeerd is tijdens gebruik van de apparatuur.


Het wordt geleverd met een AAN/UIT-schakelaar waarmee het stationair toerental bij een stilstaand voertuig verhoogd kan worden tot het geprogrammeerde toerental, bijvoorbeeld 1600 omw/min.


MySpeed, geen snelheidsbekeuringen meer
Met de MySpeed-snelheidsbegrenzer hoeven automobilisten hun ogen niet meer af te wenden van de weg naar de snelheidsmeter – of om een van de snelheidscontrole-apps op hun mobiele telefoon te raadplegen (die er trouwens ook voor zorgen dat ze zich te weinig concentreren op het verkeer om hen heen).


Als u op een bepaald moment met de gewenste snelheid rijdt, kunt u MySpeed activeren met een druk op de kleine schakelaar in het dashboard. Als u dat doet bij een snelheid van bijvoorbeeld 50 km/h, kunt u niet harder gaan rijden, tenzij u de schakelaar nogmaals bedient of het gaspedaal snel helemaal intrapt.


MySpeed is een klein elektronisch kastje dat in de auto gemonteerd wordt zonder ingrepen in het bedradingssysteem. Het elektronische product kan in elk voertuig gemonteerd worden, vooropgesteld dat het een elektronisch gaspedaal heeft.


Plug-and-Play
De daadwerkelijk montage duurt ongeveer 1 - 2 uur. Daarnaast moet het voertuig worden afgesteld wat ongeveer 1 uur kost. Installatie van de Eco2Move heeft geen invloed op de ECU en dus ook niet op de garantie.


Snelheidsbegrenzing
Door de ECO2move kan het voertuig worden begrenst. Hierdoor wordt de rijsnelheid beperkt, zonder dat hier voor een bezoek aan de dealer hoeft te worden gebracht die de snelheid niet gratis zal begrenzen.


Toerentalbegrenzing 
Dit is een tweetraps Eco-proces. Er kunnen twee verschillende toerentallen worden ingesteld, één voor een voertuig dat wegrijdt uit stilstand tot een snelheid van 20 km/h (12 mph) en een tweede, lager toerental voor het overeengekomen Eco-profiel voor maximale veiligheid en een zo laag mogelijk brandstofverbruik.


Acceleratiemanagement
Door de mate van acceleratie te regelen kan met de unit het percentage worden ingesteld waarmee het voertuig accelereert, waardoor het voor de chauffeur niet meer mogelijk is onnodig snel te accelereren.


Meerdere profielen
Door het gebruik van een afstandsbediening kan de unit verschillende chauffeurs herkennen en een bijbehorend verschillend profiel instellen, inclusief een lagere maximumsnelheid en een lager maximumtoerental (zeer nuttig vanuit verzekeringsoptiek voor chauffeurs jonger dan 25 jaar).


Beperking achteruitrijsnelheid
Verzekeraars maken zich grote zorgen over het hoge aandeel claims die het gevolg zijn van het te hard achteruitrijden en onnodig snel accelereren bij het achteruitrijden. De unit kan een profiel instellen waarbij, als de achteruitversnelling wordt ingeschakeld, het voertuig zich gedraagt volgens de geprogrammeerde parameters. Daarnaast zorgt dit ook voor minder letsel ongelukken. Veel ongelukken gebeuren tijdens het achteruitrijden.


Trekken
Als er een aanhanger is aangekoppeld, herkent de unit dit en wordt er een trekprofiel ingesteld, om zeker te zijn van een maximale veiligheid en een zo laag mogelijk brandstofverbruik tijdens het trekken.


Zonebeperkingen (optioneel)
Met een optionele uitbreiding waarin een geografisch afgebakend gebied kan worden opgeslagen kan, als het voertuig dit gebied binnen rijdt, het zonebeperkingsprofiel worden ingesteld, met een lagere maximumsnelheid en een lager maximumtoerental.


Vul het onderstaande formulier in voor al uw vragen of een vrijblijvende prijsopgaaf.

Stel een vraag over dit product
Eco drive Eco2Move Waeco wagenpark module incl. inbouw
Overige informatie

Bekijk hier de demonstratie video:

Extra informatie

new_artnr P01026
Contact formulier
  • Vernieuwen


* Verplichte velden