Uw upgrade en performance specialist regio Amsterdam en omstreken.

Foutcode verwijderen

Heeft uw auto foutcodes die niet te verwijderen zijn door diagnose computers of door het vervangen van onderdelen? Is uw auto technisch helemaal in orde maar toch brandt er een storingslampje in uw dashboard? Wij hebben voor u de oplossing!


Wij zijn de foutcode verwijder specialist regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer en Hoofddorp.

 


Foutcodes zijn codes die zijn opgeslagen door de computer van een auto, omdat er ergens in het systeem van de auto een fout voordoet. Er zijn verschillende foutcodes die kunnen opduiken in een auto. Veel garages kunnen vaak niet gelijk de oorzaak van zo’n foutcode vinden. Hierdoor kunnen dus kosten ontstaan die achteraf misschien helemaal niet nodig bleken te zijn. Wij kunnen deze foutcodes voor u vinden en definitief verwijderen. De reden hiervoor is dat wij over gespecialiseerde apparatuur beschikken die de meeste garage bedrijven niet hebben. 


Een moderne auto zit vol met sensoren en geavanceerde computers. Helaas gaat er nog wel eens een sensor defect wat een foutcode genereert in het geheugen van de ECU. Een dergelijke foutcode noemt met een DTC (Diagnostic Trouble Code). Deze code hoeft niet altijd een kritische code te zijn maar kan wel voor vervelende storingslampjes op het dashboard zorgen. Denk hierbij aan een sensor die af en toe niet aan zijn meetbereik komt of een sensor die af en toe zijn contact verliest. Vaak is het bij dit soort storingen zoeken naar een speld in een hooiberg, al dan niet te denken aan de kosten die daar aan verbonden zijn.


Foutcode verwijderen

 

Wij hebben hier de oplossing voor! De DTC (foutcode) wegschrijven in de computer van de auto. De DTC's in de ECU worden opgeslagen als zijnde een P-code. Dit is een alfanumerieke code die bestaat uit 5 karakters. Deze code is uit te lezen met een willekeurige diagnose tool. Vervolgens kunnen wij aan de hand van de P-code zien wat dit inhoudt. Mocht de P-code direct belangrijk zijn voor het functioneren van het voertuig dan wij deze voor u laten wegschrijven. Alvorens het wegschrijven van deze code zullen wij hier ons technisch advies over geven.

 

Wij kunnen de diagnose functionaliteit per gewenste sensor volledig uitschakelen in het motormanagement. Hiervoor gebruiken wij speciaal diagnose apparatuur waar we storingen in een auto kunnen zoeken. De diagnose functionaliteit van jouw voertuig blijft voor de rest gewoon correct werken.
 

De kosten voor het uitschakelen van foutcodes zijn vanaf €125 incl. BTW. Vraag ons naar een prijsopgaaf voor uw auto.

 

Wij zijn gevestigd in Aalsmeer vlakbij Amstelveen en Amsterdam dus kom gewoon langs voor een vrijblijvende prijsopgaaf voor het verwijderen van foutcodes van uw auto. 


Ons adres: 


Pro Car Tuning 
Aalsmeerderweg 285G 
1432 CN Aalsmeer 


Bel ons op 0297 269594 of mail ons via het onderstaande contactformulier voor uw vragen en/of een vrijblijvende prijsopgaaf.

 

 

 

Contact

Neem hier contact met ons op voor al je vragen

* Verplichte velden