Uw upgrade en performance specialist regio Amsterdam en omstreken.

Navilock VW Golf 6 incl. inbouw

Op afspraak: E-mail of bel 0297 269594

Prijs €249

Navilock beveiliging VW Golf 6 incl inbouw.Wij zijn de Navilock VW Golf 6 inbouw specialist regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer en Hoofddorp.


Bescherm uw VW Golf 6 RNS navigatie systeem tegen diefstal met de Navilock anti diefstal kit. Een speciaal ontworpen systeem om de originele RNS navigatie vast te zetten met stalen beugels en een beschermkap met slot. Een oerdegelijke constructie die u tegen inbraak zal beschermen.


De Navilock bestaat uit een zwarte metalen kap die het RNS navigatiesysteem volledig bedekt. De kap wordt op vier stalen pinnen geplaatst die vast gemonteerd zijn in het dashboard. Na montage van de afdekkap is duidelijk te zien dat de beveiliging is geplaatst, ook als men buiten het voertuig staat. Anderzijds, indien niet gemonteerd, zijn enkel de 4 palletjes uit het dashboard zichtbaar, hetgeen een geringe impact heeft op het aangezicht van het dashboard. De Navilock is voorzien van kwalitatief hoogstaande Assa sloten.
 
Monteren en loshalen gaat binnen enkele seconden met het bijgeleverde sleuteltje. Het dashboard wordt hierdoor niet beschadigd. Vervolgens kan de kap eenvoudig worden opgeborgen in het dashboardkastje. Ook is het mogelijk om te blijven rijden met de kap. Dan kunt u de radio via de stuurwielbediening van de auto gebruiken.


De Navilock beveiliging werkt het beste in combinatie met een gecertificeerd alarm systeem die u hier kunt vinden.


Geschikt voor de volgende VW Golf 6 navigatiesystemen:

- RNS510
- RNS310
- RNS300
- RNS315


Vul het onderstaande formulier in voor al uw vragen.


Stel een vraag over dit product
Navilock Golf 6 RNS navigatie beveiliging
Overige informatie
...
Contact formulier
  • Vernieuwen


* Verplichte velden