Uw upgrade en performance specialist regio Amsterdam en omstreken.

Plasti Dip spuitwerk prijzen

Wij als Plasti Dip specialist kunnen delen van uw auto spuiten in een andere kleur. Dit is vele malen goedkoper dan het spuiten van uw auto met traditionele autolak of het carwrappen van een auto. Het grote voordeel is dat het weer verwijderbaar is zonder dat de lak eronder beschadigd. Het beschermd dus ook de huidige lak die op de auto zit wat zeer gunstig is bij nieuwe auto's. Ook beschermt het velgen in de winter tegel pekel en winterse invloeden.


Let wel op dat de lak minstens zes maanden oud moet zijn die op de auto zit wil je het laten spuiten met Plasti Dip. Plasti Dip is een tijdelijke oplossing die bij goed onderhoud ongeveer anderhalf jaar goed blijft. Wij geven een half jaar garantie op het spuitwerk.


Wij spuiten enkel losse delen van auto's zoals de spiegels, velgen, emblemen en grills. We zijn gestopt met het spuiten van hele auto's aangezien we na veel auto's gespoten te hebben het bleek dat Plasti Dip op bepaalde delen zeer gevoelig is voor slijtage, denk hierbij aan delen als handgrepen en de instap van een auto. Wilt u een hele auto van een andere kleur voorzien dan adviseren we om deze te carwrappen. Meer informatie over carwrapping kunt u hier vinden.


Plasti Dip is het mooiste in de matte variant. De hoogglans Plasti Dip oog zeer rubberachtig en voelt stroef aan. We adviseren daarom altijd te kiezen voor een van de matte kleuren.


Plasti Dip spuitwerk prijslijst:


- Velgen €200 (15 t/m 19 inch) 
- Velgen €250 (20 t/m 22 inch)

- Spiegelkappen €65 per set.

- Embleem voorzijde €45
- Embleem achterzijde €45
- Grill €75

 
Prijzen zijn inclusief btw en slechts een indicatie. Neem contact met ons op voor een exacte prijs voor uw auto.

Plast Dip spuitwerk velgen Tesla 


Wij zijn gevestigd in Aalsmeer vlakbij Amstelveen en Amsterdam dus kom gewoon langs voor een vrijblijvende offerte en een vers kopje koffie. 


Ons adres:

Pro Car Tuning
Aalsmeerderweg 285G 
1432 CN Aalsmeer

Bel ons op 0297 269594 of mail ons via het onderstaande contactformulier voor uw vragen of het maken van een afspraak.

 

 

Contact

Neem hier contact met ons op voor al je vragen

* Verplichte velden