Uw upgrade en performance specialist regio Amsterdam en omstreken.

Plasti Dip spuitwerk

Plasti Dip voorbeelden - Pro Car Tuning

De Plasti Dip spuitwerk specialist regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer en Hoofddorp.

 

 

Wil je velgen, emblemen of andere delen van de auto in een andere matte kleur spuiten? Dan is Plasti Dip de juiste oplossing voor u! De zeer gespecialiseerde samenstelling van Plasti Dip biedt ruimte voor styling van talrijke toepassingen voor uw auto. Pasti Dip is een rubbercoating die net als verf op de auto gespoten kan worden. Het grote voordeel is dat het weer geheel verwijderd kan worden en de originele lak blijft beschermd. Plasti Dip is een tijdelijke oplossing om uw velgen en andere delen van de auto van een andere kleur te voorzien. Het blijft met goed onderhoud minstens een jaar goed. Wij geven 6 maanden garantie op het spuitwerk.


Wilt u uw hele auto van een andere kleur voorzien dan adviseren wij om de auto te carwrappen. Dit omdat Plasti Dip niet lang mooi blijft als de hele auto ermee gespoten wordt. Velgen en emblemen die gepoten zijn met Plasti Dip blijven wel lang mooi.


De delen die wij spuiten met Plasti Dip zijn: velgen, spiegelkappen, grillen, emblemen en interieur delen.Kenmerken van het Plasti Dip spuitwerk:


- Matte afwerking
- Hoogste kwaliteit rubber coating
- Achteraf verwijderbaar
- Zeer duurzaam
- Bij beschadiging eenvoudig te repareren
- Beschermd de lak eronder
- Zeer voordelig t.o.v. regulier spuitwerk


Klik hier voor de Plasti Dip spuitwerk prijzen.


Onze voordelen:


- Vakkundig personeel
- Jarenlange ervaring
- Centraal in Nederland
- Luxe wachtruimte
- Gratis leenauto's
- Scherpe prijzen

 

Wij verkopen ook losse spuitbussen waarmee u zelf velgen of losse delen van de auto kunt Plasti Dippen. Klik hier om naar de Plasti Dip producten te gaan. 

 

plasti dip velgen spuitwerk 

 

Wij zijn gevestigd in Aalsmeer vlakbij schiphol dus kom gewoon langs voor een vrijblijvende offerte en een vers kopje koffie.

Ons adres:

Pro Car Tuning
Aalsmeerderweg 285G 
1432 CN Aalsmeer

Bel ons op 0297 269594 of mail ons via het onderstaande contactformulier voor uw vragen en/of een vrijblijvende prijsopgaaf.

 

 

Contact

Neem hier contact met ons op voor al je vragen

* Verplichte velden