Dé auto tuning garage en webshop voor VW, BMW, Mercedes, Audi, Mini en Porsche.

Plasti Dip spuitwerk

Plasti Dip voorbeelden - Pro Car Tuning

De Plasti Dip specialist regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer en Hoofddorp.


Wil je velgen, emblemen of andere delen van de auto in een andere kleur spuiten? Dan is Plasti Dip de juiste oplossing voor u! De zeer gespecialiseerde samenstelling van Plasti Dip biedt ruimte voor styling van talrijke toepassingen voor uw auto.


Pasti Dip is een rubbercoating die net als verf op de auto gespoten kan worden. Het grote voordeel is dat het weer geheel verwijderd kan worden en de originele lak blijft beschermd.


Wij spuiten uw velgen, emblemen of interieur delen op professionele wijze met de Plasti Dip. Voor het spuiten van de velgen of delen van een auto gebruiken wij de Amerikaanse Plasti Dip.


Wij verkopen ook losse spuitbussen waarmee u zelf velgen of losse delen van de auto kunt Plasti Dippen. Klik hier om naar de Plasti Dip producten te gaan. 


Plasti Dip is een tijdelijke oplossing om uw velgen en andere delen van de auto van een andere kleur te voorzien. Het blijft met goed onderhoud minstens een jaar goed. Wij geven 6 maanden garantie op het spuitwerk.


Wilt u uw hele auto van een andere kleur voorzien dan adviseren wij om de auto te carwrappen. Dit omdat Plasti Dip niet lang mooi blijft als de hele auto ermee gespoten wordt. Velgen en emblemen daarentegen blijft wel lange tijd goed. 


Wij hebben de volgende matte kleuren beschikbaar:

Plasti Dip basis matte kleuren


- Mat Zwart 
- Mat blauw
- Mat Bruin
- Transparant
- Mat groen
- Mat oranje
- Mat rood
- Mat wit
- Mat geel

De volgende camo kleuren zijn beschikbaar:
 

- Camo zwart
- Camo bruin
- Camo khaki
- Camo Tan

De volgende Blaze (fluoriserende) kleuren zijn beschikbaar:

- Blaze blauw
- Blaze groen
- Blaze oranje
- Blaze roze
- Blaze paars
- Blaze rood
- Blaze geel 


Voor een compleet overzicht van alle Plasti Dip kleuren klik hier voor meer informatie en voorbeelden.


Ook is het mogelijk om deze kleuren in glans te maken aan de hand van Glossifier. Wij raden dit echter af omdat het reslutaat niet heel erg mooi is. Plasti Dip in het hoogglans ziet er erg rubberachtig uit.
 

Wij zijn gevestigd in Aalsmeer vlakbij schiphol dus kom gewoon langs voor een vrijblijvende offerte en een vers kopje koffie.

Ons adres:

Pro Car Tuning
Aalsmeerderweg 285G 
1432 CN Aalsmeer

Bel ons op 0297 269594 of mail ons via het onderstaande contactformulier voor uw vragen en/of een vrijblijvende prijsopgaaf.

 

 

Contact

Neem hier contact met ons op voor al je vragen

* Verplichte velden