Uw upgrade en performance specialist regio Amsterdam en omstreken.

Hamann Motorsport

Hamann motorsport tuning audi porsche bmw

Wij zijn de Hamann Motorsport dealer regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer en Hoofddorp.

Hamann Motorsport is een Duits auto tuning bedrijf gevestigd in het Duitse Laupheim. Het is gespecialiseerd in het exclusief tunen en het vervaardigen van premium kwaliteit bodykits voor Audi, Aston Martin, Bentley, BMW, Mini, Ferrari, Fiat, Jaguar, Land Rover, Maserati, Mercedes, Rolls Royce, Porsche en Lamborghini auto's.

Hamann Motorsport werd in 1986 opgericht door de bekende Duitse auto coureur Richard Hamann. Het bedrijf werd oorspronkelijk opgericht om alleen auto's uit Duitsland te tunen, met name BMW.

Hamann creëert ook haar eigen, one-of-a-kind uniek getunede auto's die te zien zijn op onze website. Hamann ontwerpt en bouwt bodykits voort op vele delen van de originele auto. Daarnaast tunen ze de motoren, verlagen ze de auto, vervaardigen ze een custom interieur en maken ze het geheel af met eigen fabrikaat velgen en een uniek uitlaatsysteem.

De eerste getunede auto van Hamann Motorsport was de BMW M3 E30, die 348 pk produceerde uit een 2.3L R4-motor met turbocompressor. De auto accelereert van 0-100 km/u in 5,1 seconden en bereikt een topsnelheid van 273 km/u.

Naast verkoop van de exclusieve Hamann bodykits en tuning producten geven wij ook tuning advies op maat en bieden wij montage en spuitwerk opties.

Bel naar 0297-269594 of mail hier voor vragen of een vrijblijvende offerte voor een Hamann bodykit op uw auto.

 

Hamann motorsport BMW girl