Dé auto tuning garage en webshop voor VW, BMW, Mercedes, Audi, Mini en Porsche.

Technocon Mi50 auto alarm systeem klasse 4

Voor 14:00 besteld volgende werkdag in huis

€ 375,00
Technocon MI50 klasse 4 auto alarmsysteem.

Alleen in combinatie met een bestaand klasse 3 alarm of een door ons te leveren DEFA DVS90 klasse 3 alarmsysteem.

Omschrijving klasse 4 alarm volgens SCM Certificatie

Een klasse 4 of 5 systeem is altijd een combinatie van een klasse 1,2 of 3 systeem en een voertuigvolgsysteem. Het verschil tussen klasse 4 en 5 is dat bij een klasse 5 systeem het voertuigvolgsysteem wordt geactiveerd als het alarm afgaat. Bij een klasse 4 systeem is dat niet het geval. Het voertuigvolgsysteem wordt bij klasse 4 systemen geactiveerd door een bewegingsensor of na een diefstalmelding van de eigenaar. Dit komt uit op de volgende klasse indeling:

• SCM Klasse 1 + Voertuigvolgsysteem= klasse 4 alarm
• SCM Klasse 3 + Voertuigvolgsysteem dat niet geactiveerd wordt door het klasse 3 alarm = klasse 4 alarm
• SCM Klasse 3 + Voertuigvolgsysteem dat geactiveerd wordt door het klasse 3 alarm = klasse 5 alarm

De kernwaarden van de Mi50 zijn:

- Zeer hoge kwaliteit, tegen vernieuwende, hele lage prijsstelling
- Eenvoudige en snelle installatie door compact formaat en interne antennes
- SCM/VbV Klasse 4 optie voor klasse 5
- CAN-bus koppeling
- G-force sensor voor rij analyse en crash detectie
- Digitale en analoge in- en uitgangen voor randapparatuur
- Nieuwste technologie zoals Sim chip en Voice via IP

De looptijd voor SCM Klasse 4 is vanaf 1 maand.

Prijs vanaf € 11,49 per maand excl. BTW

Dit voordeelpakket bestaat uit:
- Mi50 Basisconnectie
- Diefstalopsporing
- Sabotagedetectie

Neem hier contact met ons op voor vragen en de beschikbaarheid voor jouw auto.

Stel een vraag over dit product
€ 375,00
Overige informatie

Hoe werkt SCM klasse 4
De Mi50 waakt over uw voertuig wanneer de sleutel uit het contact genomen is. Indien het systeem vervolgens een verplaatsing of accu sabotage detecteert, verstuurt het direct een alarmsignaal naar de alarmcentrale van Technocon.
De medewerker van de Alarmcentrale volgt het voertuig op de voet, terwijl met u contact wordt opgenomen om te verifiëren of het voertuig daadwerkelijk gestolen is.

Bij bevestiging van diefstal wordt onmiddellijk het opsporings- en repatriëringstraject gestart.Alarmmeldingen
Om het terugvindpercentage van gestolen voertuigen zo hoog mogelijk te houden is de betrouwbaarheid van de alarmmeldingen van groot belang. Het aantal onnodige alarmmeldingen dient dan ook minimaal te blijven.

Bij het minimaliseren van onnodige alarmmeldingen kunt u een belangrijke rol spelen. Gaat u op vakantie en wordt uw voertuig vervoerd door bijvoorbeeld een boot of trein, of ondergaat uw voertuig een servicebeurt in de garage waarbij mogelijk de accu losgekoppeld wordt, dan zal hierdoor een alarmmelding worden gegenereerd bij de alarmcentrale. Om dit te voorkomen verzoeken wij deze situaties vooraf aan onze servicedesk te melden.
Samengevat: voorkom onnodig alarm en neem contact op met onze servicedesk ingeval van:

  • Servicebeurt aan uw voertuig    
  • Vervoer van uw voertuig ingeval van pech    
  • Langdurige stilstand (meer dan 2 maanden)

Als uw voertuig gestolen is
Zodra een alarmmelding van uw Mi50 bij de alarmcentrale binnenkomt, neemt de medewerker contact met u op. Hiertoe heeft u binnen het Moving Intelligence platform één (of bij voorkeur meerdere) telefoonnummer(s) opgegeven. Vervolgens wordt de melding geverifieerd.

Verificatie
Om vast te kunnen stellen dat we te maken hebben met de rechtmatige eigenaar van het voertuig wordt door de diverse afdelingen van Technocon (waaronder uiteraard ook de alarmcentrale) gevraagd naar het codewoord dat u bij de registratie van uw telefoonnummers heeft opgegeven. Hierdoor wordt misbruik door derden voorkomen.

Indien u de alarmmelding bevestigt, worden de opvolgings- en opsporingsinstanties geïnformeerd over de status, de positie en de snelheid van het voertuig. Zij dragen zorg voor veiligstelling en afwikkeling van aangifte bij de politie en aanmelding bij uw verzekeraar.
Mocht onverhoopt het voertuig met behulp van de contactsleutel gestolen worden, dan dient u direct contact op te nemen met de alarmcentrale. Ook in deze situatie vindt verificatie plaats, waarna de eerder beschreven procedure wordt gestart.

Uw privacy
Technocon is door Kiwa gecertificeerd voor het Keurmerk ‘Beveiliging van mobiele objecten en personen’ en is tevens aangesloten bij het College Bescherming Persoonsgegevens. Uw privacy en zorgvuldige behandeling van uw gegevens is daarom gegarandeerd. De alarmcentrale kan in geen geval zonder uw toestemming de status van uw voertuig opvragen: diefstalmeldingen uiteraard uitgezonderd!

Onderhoud en garantie
Minimaal 1 maal per maand controleert Technocon automatisch de functies van de apparatuur. Mocht er ooit aanleiding toe zijn, wordt onmiddellijk een afspraak met u gemaakt om het probleem te laten verhelpen.Technocon biedt u twee jaar garantie op het volledige Mi50 systeem, uitgezonderd de interne batterij.

Uitvoering maandelijkse controle
De maandelijkse controle omvat de basisfunctie van de apparatuur: het lokaliseren ingeval van diefstal. Andere, optionele hardwarefuncties kunnen desgewenst periodiek door uw dealer worden gecontroleerd.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Defa DVS90 auto alarm systeem klasse 2 Defa DVS90 auto alarm systeem klasse 3    
Contact formulier
  • Vernieuwen


* Verplichte velden