Uw upgrade en performance specialist regio Amsterdam en omstreken.

Uitdeuken zonder spuiten

Uitdeuken zonder spuiten regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer en Hoofddorp

 

De voordeligste manier van autoschadeherstel en auto reparatie.
 

 

Wij bieden uitdeuken zonder spuiten al aan vanaf € 25 per deukje.


Uitdeuken zonder spuiten, ook wel restylen genoemd is de goedkoopste manier om kleine beschadigingen aan uw auto te herstellen als gevolg van bijvoorbeeld parkeer- en hagelschade. Bijna elke kleine deuk of bult komt voor deze auto reparatie techniek in aanmerking. Een voorwaarde is wel dat de lak niet beschadigd mag zijn, want dan dient er alsnog gespoten te worden en de deuk mag niet groter zijn dan een twee euromunt. Het grote voordeel is dat er geen kleurverschil optreedt, bovendien is uitdeuken zonder spuiten zeer vriendelijk voor het milieu. Maar het grootste voordeel is uiteraard de lagere prijs van deze gespecialiseerde reparatie techniek.

 

Met deze uitdeuken zonder spuiten realiseren wij een kostenbesparingen van gemiddeld 50 tot 75 procent ten opzichte van reguliere schade. Hagelsteenschade aan het dak van uw auto worden ook uitgedeukt zonder te spuiten.

 

Uitdeuken zonder spuiten heeft een aantal grote voordelen:
 

- Er hoeft niet geplamuurd en gespoten te worden.
- De auto hoeft niet voor langere tijd naar een schadeherstelbedrijf.
- Het is gemiddeld 50 tot 75 procent goedkoper dan spuiten en plamuren.
- In de meeste gevallen klaar terwijl u wacht. 

 


De voorwaarden:

- De deuk mag niet groter zijn dan een twee euromunt
- De lak van de auto op de plaats van de deuk mag niet beschadigd zijn

Valt de deuk niet onder de reparatietechniek uitdeuken zonder spuiten klik dan hier om naar de schadeherstel pagina te gaan. 


Wat is uitdeuken zonder spuiten?
 

Uitdeuken zonder spuiten is het nauwkeurig terug brengen van het metaal van uw auto in de originele vorm.

Een deuk kan op verschillende plaatsen van auto bevinden en hoeft niet per definitie op een vlak deel van uw wagen te zitten. Een deuk kan ook op randen of profiellijnen bevinden. Ook dit is geen probleem om deze deuken zonder lakschade te verwijderen door middel van uitdeuken zonder spuiten.

Het uitdeuken van autodeuken zonder lakschade gebeurt door middel van speciaal gereedschap, ook wel restyle tools genoemd. Dit gereedschap werkt met het hefboomprincipe en is voorzien van allemaal verschillende uiteinden.


Nadat de deuk is gelokaliseerd door middel van een speciale lamp gaat onze specialist als volgt te werk. Als het nodig is verwijdert hij de bekleding van de auto of lichtunits om zo aan de achterkant van de deuk te kunnen komen.

Hierna gaat onze specialist de deuk terug drukken (ook wel masseren genoemd) in de originele vorm. Dit masseren moet met grote precisie gebeuren anders bestaat de kans er dat er in plaats van een deuk een bult ontstaat of dat de lak scheurt.

Mocht het niet mogelijk zijn om aan de achterkant van de deuk te kunnen komen, dan kan de deuk ook nog op een andere manier verwijderd worden. In dat geval past onze specialist de lijmtechniek toe. Bij de lijmtechniek wordt gebruik gemaakt van speciale lijm die wordt verwarmd in een lijmpistool en daarna door middel van een lijmadapter in de deuk wordt aangebracht. Vervolgens wordt door middel van een glijhamer de deuk weer terug getrokken. Dit oplijmen van de verschillede lijmadapters moet vaak meerdere malen totdat de deuk verwijderd is .


Onze voordelen:


- RDW erkend
- Zeer scherpe prijzen
- In de meeste gevallen klaar terwijl u wacht
- Vakkundig en gespecialiseerd personeel
- Wachtruimte met televisie, gratis Wifi, koffie en thee.
- Mocht het uitdeuken zonder spuiten langer duren dan hebben we een gratis leenauto ter beschikking 
- Centraal gelegen in de randstad in Aalsmeer vlakbij Amstelveen en Amsterdam

 

uitdeuken zonder spuiten regio amsterdam

 

Wij zijn gevestigd in Aalsmeer vlakbij Amstelveen en Amsterdam dus kom gewoon langs voor een vrijblijvende uitdeuken zonder spuiten offerte en een vers kopje koffie.


Ons adres: 


Pro Car Tuning 
Aalsmeerderweg 285G 
1432 CN Aalsmeer 


Bel ons op 0297 269594 of mail ons via het onderstaande contactformulier voor uw vragen en/of een vrijblijvende prijsopgaaf.

 

Wij kunnen door de telefoon geen prijsopgaaf geven voor het uitdeuken zonder spuitenn aangezien wij de deuk moeten zien. U kunt een foto e-mail van de schade door hier te klikken of kom langs voor een vrijblijvende offerte.

 

 

 

Contact

Neem hier contact met ons op voor al je vragen

* Verplichte velden