De auto tuning en upgrade specialist regio Amsterdam

We zijn een auto tuning garage die een auto zo origineel mogelijk houdt qua uiterlijk maar deze ruimschoots verbetert in prestaties en functionaliteiten. Bij Pro Car Tuning vind je enkel kwaliteit upgrades van geselecteerde merken.
 

Pro Car Tuning voordelen
 

  • Jarenlange ervaring
  • Team van specialisten
  • Persoonlijke service
  • Scherpe prijzen
  • Leenauto's ter beschikking
  • Wachtruimte met gratis Wifi en heerlijke koffie
  • Garage en webshop
  • Centraal in de randstadDe auto's die wij modificeren zijn van merken uit elke prijsklasse. De diensten die we aanbieden varieren van praktische upgrades, zoals het plaatsen van parkeersensoren, achteruitrijcamera's en alarmsystemen tot aan specialistische performance upgrades, zoals chiptuning en geavanceerde motor aanpassingen.
 

Pro Car Tuning Aalsmeer


Auto tuning en performance upgrades

We tunen en upgraden auto's met performance onderdelen van de beste merken die de originele af-fabriek onderdelen ruimschoots overtreffen in kwaliteit en prestaties. We zorgen er voor dat alles wat wij doen zo dicht mogelijk bij het oorspronkelijke design van de auto blijft.

Als we een auto upgraden qua uiterlijk is dit vaak in de stijl en met de onderdelen van de sportmodellen van de merken zelf, zoals bijvoorbeeld de BMW M-Performance, Mercedes AMG, Volkswagen R-line en GTI, Audi S-line en RS.

Naast een specialistische garage hebben we ook een zeer uitgebreide webshop met een groot assortiment aan tuning en auto upgrades.
 

 

Pro Car Tuning receptie


Team van specialisten

Het Pro Car Tuning team bestaat uit specialisten op het gebied van auto tuning en performance. Elke medewerker heeft jarenlange ervaring binnen de automotive en heeft zijn eigen specialisme. Ons team bestaat uit zes vaste medewerkers en meerdere freelancers.

We hebben drie bruggen om aan te werken en daarnaast zes montageplekken. We werken met de meest moderne apparatuur en we blijven ons ontwikkelen om zo voorop in de markt te blijven.

 


Pro Car Tuning staat voor het beste advies en de hoogste kwaliteit producten en diensten met een persoonlijke service. 


Populaire diensten

Centraal in de randstad


We zijn gevestigd in Aalsmeer, wat centraal gelegen is de randstad. Onze ligging is vlakbij Amsterdam, Amstelveen en Hoofdorp. Naast dat er veel klanten uit de regio komen hebben we ook enorm veel klanten uit andere delen van het land. Niet alleen klanten uit Nederland weten ons goed te vinden, maar ook klanten uit Belgie, Frankrijk, Engeland en Duitsland komen hier zeer regelmatig over de vloer.


We hebben een wachtruimte met gratis Wifi, TV, muziek en heerlijke verse koffie. Ook hebben we een glazen wand zodat u zo de garage in kan kijken om onze specialisten aan het werk te zien. Mocht de opdracht enige tijd in beslag nemen en is het te lang om te wachten dan hebben we vijf leenauto's ter beschikking die we gratis uitlenen aan onze klanten. Deze leenauto's zijn zowel in schakel als in automaatversie beschikbaar.

 

Officieel dealer


Deze gerenomeerde merken staan voor de hoogste kwaliteit auto upgrades en zijn selectief gekozen op kwaliteit, design, duurzaamheid en prestaties.


Daarnaast werken wij veel met originele merkonderdelen en werken wij nauw samen met lokale autodealers en -specialisten zoals o.a. BMW Poelgeest, Mercedes Biemond en van Wijk en A-point VW, Audi, Seat.

Webshop


Naast een specialistische garage hebben we ook een zeer uitgebreide webshop voor mensen die de montage graag zelf willen doen. De webshop bevat een selectie van hoge kwaliteit auto upgrades en performance onderdelen. Bij ons bestelt u veilig en vertrouwd tegen een zeer scherpe prijs met een volledige garantie. Onze webshop is beveiligd volgens de strengste eisen en we hebben een veilige SSL verbinding om al het internetverkeer op onze website te beschermen. 

We zijn lid van het Thuiswinkel waarborg die elk jaar onze website monitoort op alle regelgeving en wettelijke eisen.

 

 

E-mail ons hier voor al uw vragen of bel direct naar 0297-269 594 om een afspraak te maken.

 

©  2019 procartuning.nl