De auto tuning en upgrade specialist regio Amsterdam

We zijn een auto tuning garage die een auto zo origineel mogelijk houdt qua uiterlijk maar deze ruimschoots verbeterd in prestaties en functionaliteiten. Bij Pro Car Tuning vindt je enkel kwaliteit upgrades van geselecteerde merken.
 

Pro Car Tuning voordelen
 

  • Jarenlange ervaring
  • Team van specialisten
  • Persoonlijke service
  • Centraal in de randstad
  • Scherpe prijzen
  • Wachtruimte met gratis Wifi en heerlijke koffie
  • Gratis leenauto's ter beschikking
  • Garage en webshopDe auto's die hier komen zijn van merken uit elke prijsklasse en de diensten die we aanbieden varieren van praktische upgrades zoals het plaatsen van parkeersensoren, achteruitrijcamera's en alarmsystemen tot aan specialistische performance upgrades zoals chiptuning en geavanceerde motor aanpassingen.
 

Pro Car Tuning Aalsmeer


Auto tuning en performance upgrades

We tunen en upgraden auto's met performance onderdelen van de beste merken die de originele af-fabriek onderdelen ruimschoots overtreffen in kwaliteit en prestaties. We zorgen er voor dat alles wat wij doen zo dicht mogelijk bij het oorspronkelijke design van de auto blijft.

Als we een auto upgraden qua uiterlijk is dit vaak in de stijl en met de onderdelen van de duurdere sportmodellen van de merken zelf zoals bijvoorbeeld de BMW M-Performance, Mercedes AMG, Volkswagen R-line, GTI, Audi S-line en RS.

Naast een specialistische garage hebben we ook een zeer uitgebreide webshop met een groot assortiment tuning en auto upgrades.
 

Pro Car Tuning receptie


Team van specialisten

Het Pro Car Tuning team bestaat uit specialisten op het gebied van auto tuning en performance. Elke medewerker heeft jarenlange ervaring binnen de automotive en heeft zijn eigen specialisme. Ons team bestaat uit vijf vaste medewerkers en meerdere free-lancers.

We hebben drie bruggen om aan te werken en daarnaast zes montageplekken. We werken met de modernste apparatuur en we blijven ons ontwikkelen om zo voorop in de markt te blijven.


Het beste advies, de hoogste kwaliteit producten en diensten met een persoonlijke service is waar Pro Car Tuning voor staat.

Populaire diensten

Centraal in de randstad


We zijn gevestigd in Aalsmeer wat centraal gelegen is de randstad en onze ligging is vlakbij Amsterdam, Amstelveen en Hoofdorp. Naast dat er veel klanten uit de regio komen krijgen we ook enorm veel klanten uit andere delen van het land. Niet alleen klanten uit Nederland weten ons goed te vinden maar ook klanten uit Belgie, Frankrijk, Engeland en Duitsland zien we hier zeer regelmatig over de vloer.


We hebben een wachtruimte met gratis Wifi, TV, muziek en heerlijke verse koffie. Ook hebben we een glazen wand zodat u zo de garage in kan kijken om te zien wat er gebeurd. Mocht de opdracht enige tijd in beslag nemen en is het te lang om te wachten dan hebben we vijf leenauto's ter beschikking die we gratis uitlenen aan onze klanten. 


Officieel dealer


Deze gerenomeerde merken staan voor de hoogste kwaliteit auto upgrades en zijn selectief gekozen op kwaliteit, design, duurzaamheid en prestaties.


Daarnaast werken wij veel met originele merk onderdelen en werken wij nauw samen met lokale auto dealers en specialisten zoals o.a. BMW Poelgeest, Mercedes Biemond en van Wijk en A-point VW, Audi, Seat.

Webshop


Naast een specialistische garage hebben we ook een zeer uitgereide webshop voor mensen die de montage graag zelf willen doen. De webshop bevat een selectie van hoge kwaliteit auto upgrades en performance onderdelen. Bij ons besteld u veilig en vertrouwd voor een zeer scherpe prijs met een volledige garantie. Onze webshop is beveiligd volgens de strengste eisen en we hebben een veilige SSL verbinding om al het internetverkeer op onze website te beschermen. 

We zijn lid van het Thuiswinkel waarborg die elk jaar onze website monitort op alle regelgeving en wettelijke eisen.


E-mail ons hier voor al uw vragen of bel direct naar 0297-269 594 om een afspraak te maken.

©  2019 procartuning.nl