Uw upgrade en performance specialist regio Amsterdam en omstreken.

Chiptuning


Dé chiptuning specialist regio Amsterdam, Amstelveen, Hoofddorp en Aalsmeer.

Wij bieden de hoogste kwaliteit chiptuning met 5 jaar garantie aan voor alle grote automerken.

Chiptuning is het aanpassen van de software motorregelapparaat om meer vermogen en koppel uit uw auto te halen.


chiptuning auto banner


Tegenwoordig is iedere auto voorzien van een motorregelapparaat. Deze computer regelt o.a. het ontstekingstijdstip, de inspuiting en bij turbo-motoren de turbodruk. De gegevens hiervoor zijn als tabellen opgeslagen in de chip. Bij het chiptunen worden deze tabellen geoptimaliseerd en aangepast om bijvoorbeeld een hogere turbodruk te verkrijgen. Vervolgens moeten o.a. de brandstof hoeveelheid en het ontstekingstijdstip hier weer op worden aangepast. Zodoende stijgt het koppel en het vermogen, zonder hierbij concessies te doen aan de rijeigenschappen en de geldende emissie-eisen. 

Bij turbo motoren veranderen wij onder anderen de volgende instellingen: de hoeveelheid brandstof inspuiting, het moment van inspuiten, het moment van ontsteken, de turbodruk, rail-druk en diverse softwarematige begrenzingen. Daarnaast zijn veel motoren gedowngrade in de software. Deze "begrenzing" halen we in dat geval dan ook weg.

De software die wij gebruiken voldoet aan de TÜV en DEKRA eisen. Wij garanderen daarom ook dat de levensduur van de motor niet nadelig beïnvloed wordt.

Wij voeren alleen de échte chiptuning uit en werken niet met powerboxen!

Selecteer in onderstaande lijst uw automerk en bekijk wat chiptuning kan betekenen voor uw auto:
           


          wachtruimte chiptuning          Wij werken met software die op de rollerbank getest is om u de hoogste kwaliteit chiptuning te kunnen bieden. Ook bieden wij 5 jaar garantie op het chiptunen.

           

          Wij zijn gevestigd in Aalsmeer vlakbij Amstelveen en Amsterdam dus kom gewoon langs voor een vrijblijvende offerte en een vers kopje koffie.

          Ons adres:

          Pro Car Tuning
          Aalsmeerderweg 285G
          1432 CN Aalsmeer

          Bel ons op 0297 269594 of mail ons via het onderstaande contactformulier voor uw vragen en/of een vrijblijvende prijsopgaaf.

           

           

           

          Contact

          Neem hier contact met ons op voor al je vragen

          * Verplichte velden