Maxhaust Sound Generator

Maxhaust Sound Generator
 
 
 
 
 
Het Maxhaust Active Sound System simuleert verbazingwekkend realistisch klinkende motor en futuristische e-sounds via de karakteristieke gegevens van het voertuig.Speciaal ontwikkeld voor elektrische, diesel en hybride voertuigen om ze te laten klinken als V8 Benzine motoren.  
 
Onze geluidsmodule, gemaakt voor meer!
Meer vermogen, meer geluiden, meer mogelijkheden.

Onze ingenieurs ontwikkelen realistische motorgeluiden op basis van echte opnames van de beste motoren ter wereld.

In ons geluidslaboratorium zijn ook futuristisch E-sounds voor elke vraag, afgestemd op uw voertuig.

Over onze nieuwe app in combinatie met de bridge heb je de mogelijkheid om de motorgeluiden te activeren ook een averechts effect.

Vier luidsprekerkanalen garanderen een heldere weergave en een rijke, volumineuze, unieke geluidservaring!
 
 

De lijdensweg van keuze

Verschillende luidsprekers voor verschillende behoeften.
De luidspreker in de complete set (Lage Tonen Speaker) is ondergebracht in een glasvezelversterkte behuizing en biedt een solide rijk geluid dat indien nodig eenvoudig boven de limiet van 100dB kan worden aangepast.

Jij Wil je meer? Kies dan uit de 3 optionele speakers.

 

   
De optionele tweede Lage Tonen Speaker zorgt voor meer volume en een betere verdeling van het geluid. Vergelijkbaar met een mono- of stereogeluid, werkt een tweede actuator voor betere geluidseigenschappen.
 
                                                                  

De
Hoge Tonen Speaker (inbegrepen in de bundelset) is een perfecte aanvulling op de set. Deze speaker reproduceert de hogere tonen en geeft de geluiden een brute nieuwe stem. De backfires worden extreem luider. Geluid en backfires zien er uiterst authentiek uit met deze speaker.
 
 

De Motor Vibratie Speaker genereert geluidsgolven over de motorkap en vermindert het bekende kloppen van dieselvoertuigen. Gemonteerd op de inlaat van de binnenventilatie, creëren de geluidsgolven een subtiele geluid in het interieur.
×Sluiten
Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

7 Items

per pagina:
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

7 Items

per pagina:
Aflopend sorteren
©  2019 procartuning.nl