Chiptuning pakketten chiptuning

Onze chiptuning pakketten


 

Stage 1 chiptuning


Dit is bij ons de stage 1 chiptuning het meest verkochte chiptuning pakket. Dit is niet voor niets want dit pakket geeft in prijs/kwaliteit verhouding de meeste winst en biedt daarnaast de volledige garantie.

Bij een turbomotor geeft de stage 1 chiptuning doorgaans 40% extra vermogen en zal bij een onveranderd rijgedrag ook het brandstofverbruik minder worden. De stage 1 chiptuning is ook uitermate geschikt voor auto's die caravans moeten trekken. Na chiptuning beschikt de auto over meer koppel (trekkracht) waardoor u onder andere in de bergen niet het volledige motorvermogen hoeft aan te spreken. Dit komt vervolgens ten goede voor de motor, rijcomfort en het brandstofverbruik.


Stage 2 chiptuning


Met normale stage 1 chiptuning wordt nooit de maximale grens opgezocht. Auto's zijn een massa product en worden van fabriek af opgeleverd met en flinke marge. Dit mede omdat een massaproduct overal ter wereld moet kunnen presteren, dus ook in de stoffige, warme woestijnen van Dubai en in de extreme kou op de Noordpool. In Europa zijn deze condities allemaal veel beter en met chiptuning wordt een stukje van deze marge weggehaald.

Met de stage 2 chiptuning gaan we nog een stapje verder. De auto wordt nog verder geoptimaliseerd en de maximale grens zal verder opgezocht gaan worden. Vooral de inspuiting en turbodruk zullen verder verhoogd worden. Het nadeel hiervan is dat het verbruik meestal hoger komt te liggen dan van fabriek af. Het voordeel: Nog meer vermogen! Bij sommige turbodiesels kan en vermogenswinst van 60 pk en over de 100 Nm behaald worden!.


De stage 2 chiptuning ligt qua prijs hoger dan de reguliere tuning. Dit komt mede omdat de softwareaanpassingen die we doen meer tijd kosten. Omdat de grens van de auto opgezocht gaat worden zou het kunnen voorkomen dat de auto meerdere keren opnieuw geprogrammeerd dient te worden met ge-finetunde software. Doorgaans duurt dit proces ook langer dan de gebruikelijk 1.5 uur voor de stage 1 chiptuning.


Let op: Wij geven geen gratis overname van de fabrieksgarantie bij een stage 2 chiptuning.


Auto's die namelijk slecht 'behandeld' worden hebben een grotere kans op falen. Aanvullende motor garantie is te koop vanaf € 179,- per jaar. De 5 jaar software garantie is wel van toepassing op Stage 2 chiptuning.

 

 

Chiptuning pro car tuningKlik hier voor meer informatie over chiptuning en de specificatie voor uw auto.
 E-mail ons hier voor al uw vragen of bel direct naar 0297-269 594 om een afspraak te maken voor chiptuning voor uw auto..

©  2019 procartuning.nl