Gladen car audio

Gladen Car Audio dealer regio amsterdam


Officeel Gladen audio dealer regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer en Hoofddorp.


Gladen car audio
is ons premium audio merk en we hebben al vele auto's voorzien van een high end audio upgrade.

Prijsopgaaf opvragen

Gladen: Premium Car Audio

Oorsponkelijk was Gladen het premium merk van Audiosystem maar inmiddels zijn hun wegen gescheiden. Het is een gerenommeerd Duits merk wat al jaren in de top van car audio zit. Het is niet voor niets dat Gladen vele prijzen wint op de SQL wedstrijden en ook de vakbladen zijn laaiend anthousiast over de kwaliteit van dit merk.


De Gladen speakers, tweeters, versterkers en subwoofers staan in de audio wereld zeer hoog aangeschreven, en staan bekent om zijn mooie perfecte afwerking, geweldige geluid en krachtige weergave. 

Gladen aerospace speakers


Gladen audio upgrade BMW, Audi, Mercedes, Porsche en VW


Speciaal voor BMW, Audi, Mercedes, Porsche en VW heeft Gladen een pasklare audio oplossing. Deze audio upgrades overtreffen alle audiopakketten die de merken zelf leveren. Deze complete audio upgrades vervangen de huidige speakers, tweeters en versterker en worden ingebouwd op de originele plekken van de audio van de auto. Zodoende krijgt u een geweldig geluid zonder dat daar iets van zichtbaar is.


Onder het diverse aanbod van de Gladen high-end car audio producten vallen o.a. speakers, versterkers, bekabeling en subwoofers.


Onder de Gladen Audio vlag vallen onder andere de Mosconi versterkers. De systemen staan voor de hoogste kwaliteit car audio die er te krijgen is en dat laat Gladen ook zien tijdens de SQL wedstrijden. Wij bieden complete inbouwpakketen aan voor zowel BMW, Audi en VW. Voor andere merken kunnen we deze samenstellen aan de hand van uw wensen.


Gladen demo kast


We hebben een Demo kast met high-end Gladen speakers, versterkers en subwoofer zodat u kunt luisteren en zelf kunt oordelen hoe zuiver en goed de geluidskwaliteit is.


Gladen Car audio productenGladen Boxmore audio upgrade met inbouw


Speciaal voor een BMW en Mini heeft Gladen complete pasklare high-end audio sets die bestaan uit een set speakers, tweeters een krachtig versterker en subwoofers. De Gladen Boxmore BMW en Mini audio set is zo gemaakt dat deze perfect integreerd in uw BMW of Mini. Er is van een achteraf inbouw niets te zien, enkel te horen.


De Gladen boxmore set is er in drie opties waarvan de meest audiofiele kwaliteit de DSP uitvoeringen zijn. DSP staat voor Digital Sound Processor. Dit is een versterker de het geluid aanpast aan de akoustiek van uw BMW of Mini. Alle Gladen boxmore sets zijn een flinke audio upgrade voor uw BMW.


Vraag een van onze medewerkers naar meer informatie of klik op de onderstaande link voor meer informatie.Gladen Car Audio bij Pro Car Tuning

  • Scherpe prijzen
  • Officieel Gladen dealer
  • Jarenlange inbouw ervaring
  • Gladen Demo kast
  • Leenauto's ter beschikking
  • Wachtruimte met gratis Wifi en heerlijke koffie

 

Naast verkoop van de exclusieve Gladen audio systemen bieden wij ook profesionele inbouwmogelijkheden.

 

E-mail ons hier voor al uw vragen of bel direct naar 0297-269 594 voor een scherpe offerte voor een Gladen audio set voor in uw auto.


©  2019 procartuning.nl