Alpine car audio

Alpine dealer amsterdam


Wij zijn de Alpine radio en navigatie dealer regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer en Hoofddorp.

Alpine radio en navigatie


De Alpine Car Audio toestellen voor in de auto zijn van de hoogste kwaliteit die er te krijgen zijn. Deze car audio producten staan wereldwijd bekend als de beste radio en navigatie toestellen met de beste geluidskwaliteit voor in de auto. Niet voor niets wordt dit gerenommeerde merk veel gekozen bij wedstrijd audio systemen. 

Prijsopgaaf opvragen


Alpine car audio is een begrip voor elke serieuze audio liefhebber. Het Japanse bedrijf maakt al car audio producten sinds 1984 en met groot succes. Elk jaar worden ze weer overladen met rewards voor de beste radio en navigatie producten voor in de auto. De indrukwekkende line-up van high end car audio producten heeft voor iedere wens en elke budget wat in huis. 


De ontwikkeling zit niet stil en ze lopen met alles op car audio gebied voorop in ontwikkeling. De nieuwste toestellen beschikken over functies zoals Carplay voor de Iphone en Android auto voor Android toestellen en ook DAB digitale radio is is een functie die niet meer mag ontbreken op deze high end toestellen.

Alpine Carplay navigatie

De integratie van telefoontoestellen en het gebruik van de navigatie apps van je telefoon zoals Waze of Google maps is tegenwoordig allemaal mogelijk. Zo is het niet meer nodig om een radio met navigatie te nemen om te kunnen navigeren maar een Alpine toestel met Carplay of Android auto is alles wat nodig is om te kunnen navigeren. Dit scheelt een aanzienlijk bedrag en de navigatie van je telefoon op de Alpine radio is onovertroffen.


Alpine radio en navigatie dealer


Alpine muziek streamen

De meeste mensen streamen tegenwoordig hun muziek via diensten als Spotify en Tidal. De Alpine toestellen beschikken over Bluetooth en de ingebouwde decoders zorgen er voor dat de muziek die je streamd naar de radio van de hoogste kwaliteit is. Je telefoon connect automatisch zodra je de auto start en via het menu of je telefoon bedien je zeer eenvoudig je muziek.

Alpine navigatie voor VW Audi en Mercedes

Voor Volkswagen, Audi en Mercedes heeft autospecifieke navigatie toestellen ontwikkeld die helemaal integreren in het dashboard van de auto. Zo krijg je een Alpine radio in plaats van de originele radio van de auto. Het voordeel hiervan is dat je de originele uitstraling behoud maar de kracht van de Alpine radio krijgt. Originele autoradio's zijn vaak zeer slecht van kwaliteit dus het is voor de audio een zeer grote upgrade om de originele radio te vervangen met die van Alpine.


Niet alleen de kwaliteit van de audio maar ook de gebruiksvriendelijkheid en de navigatie werkt velen malen beter. Vraag een van onze medewerkers naar meer informatie over een voertuigspecifieke navigatie voor in uw VW, Audi of Mercedes. 


Als officieel Alpine dealer leveren wij alle radio en navigatiesystemen en kunnen deze ook proffesioneel voor u inbouwen.

Bekijk hier de Alpine radio en navigatiesystemen


Als je op zoek bent naar de hoogste kwaliteit radio of navigatie voor in de auto is Alpine de nummer één keus.

Alpine Car Audio en Pro Car Tuning

  • Officieel Alpine car audio dealer
  • Scherpe prijzen
  • Jarenlange ervaring
  • Centraal in de Randstad
  • Leenauto's ter beschikking


Naast verkoop bieden wij ook professionele inbouw mogelijkheden.

 

E-mail ons hier voor al uw vragen of bel direct naar 0297-269 594 voor een scherpe offerte voor een Alpine radio of navigatie voor uw auto.


©  2019 procartuning.nl