Bilstein verlaging

Bilstein logo


De Bilstein verlaging dealer regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer en Hoofddorp.


Bilstein schroefset verkoop en montage specialist.

Prijsopgaaf opvragen


Bilstein is van oudsher een gerenommeerd Duits merk dat zich gespecialiseerd heeft in schokdempers en verlagingssets. In 1954 hebben zij een revolutie teweeggebracht in de dempingstechnologie en is het altijd erkend voor zijn topkwaliteit en hoge prestaties. Al meer dan 50 jaar levert Bilstein zijn verlagingsets aan veel belangrijke teams in de autosport. Het is de nummer één keus voor de serieuze auto tuner en op tuningbeurzen zie je veel 


Bilstein biedt de hoogste kwaliteit schroefsets en dempers die u voor uw auto kunt krijgen.


De schroefsets die wij het meest verkopen zijn de B12, B14 en B16. De B12 set heeft veerpoten van Bilstein gecombineerd met de veren van Eibach. De Eibach Pro-Kit veren voor een verlaging van 30mm en de Sportline tot wel 50mm. De combinatie van deze twee A merken maakt deze verlaging onovertroffen qua rijgedrag en comfort.


Wil je nog lager gaan en nog meer comfort hebben dan is de B14 een goede keuze. Deze biedt verlaging die je op hoogte kan afstellen en een zeer goede comfort en rijgedrag. Wil je een verlaging die helemaal in te stellen is op de demping dan is de B16 de schroefset voor jou. 


Bilstein B12 Pro Kit


Deze B12 Pro Kit van brengt het beste van twee topmerken samen. Niet alleen krijgt u beste schokdempers van Bilstein, maar ook de bekende verlagingsveren van Eibach. Dit alles geeft een sportieve comfortabele rijervaring met een verlaging van ongeveer 30mm. Door deze verlaging komt het zwaartepunt van de auto lager te liggen en zult u merken dat de auto stukken beter op de weg ligt. Voeg daar de hoogstaande schokdempers met gasdruktechnologie van Bilstein aan toe en u wilt nooit meer iets anders.

 
Bilstein B12 Sportline

Deze schroefset is nagenoeg hetzelfde als de B12 Pro Kit, maar gaat nog net iets lager. Deze set bestaat uit twee A-merken namelijk Bilstein en Eibach. U krijgt met deze set de Eibach Sportline veren, die tot 50mm verlaagd kunnen worden. Daarnaast levert Bilstein haar geprezen gasdrukschokdempers mee. Deze kit doet er qua sportiviteit nog een stap bovenop in vergelijking met de B12 Pro Kit.


Bilstein B14 Schroefset


De B14 is eigenlijk ontwikkeld voor op het circuit, maar nu kunt ook u ook gebruik van maken van deze hoge kwaliteit schroefset. Een veel betere schroefset zult u het dus niet aantreffen. Bij de B14 wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige sportveren en de bekende dempers van Bilstein. Met deze set is een maximale verlaging van 30 tot 50 mm mogelijk, zowel aan de voorkant als de achterkant. Dit is een van de beste schroefsets op de markt en een absolute aanrader.


Bilstein B16 Schroefset

Deze uitgebreide schroefset combineert het sportieve aspect van de B14, maar voegt daar ook nog eens aan toe dat u de mogelijkheid hebt om de dempers in maximaal 10 verschillende manieren af te stellen. Dit houdt in dat u kunt variëren: van extreem sportief tot lekker comfortabel. Daarvoor gebruikt de B16 kwalitatief hoogstaande sportveren en de beste schokdempers op dit gebied. Dit is de beste schroefset van Bilstein en deze is eventueel nog uit te breiden met een Ride control system waarmee je de auto tijdens het rijden kunt afstellen.

bilstein schroefset dealerAlle onze Bilstein schroefsets

  • B12 Pro-Kit - Verlaging aan de hand van schokdemper en veren tot 30mm. Klik hier voor meer info
  • B12 Sportline - Verlaging aan de hand van schokdemper en veren tot 50mm. Klik hier voor meer info.
  • B14 schroefset - Verlaging aan de hand van schroefset tot 50mm. Klik hier voor meer info.
  • B16 schroefset - Verlaging aan de hand van schroefset tot 50mm + instelbare demping. Klik hier voor meer info.


Naast verkoop van de Bilstein schroefsets bieden wij ook montage mogelijkheden aan.

 

Bilstein en Pro Car Tuning

  • Officieel Bilstein dealer
  • Scherpe prijzen
  • Jarenlange ervaring
  • Centraal in de Randstad
  • Wachtruimte met gratis Wifi een heerlijke koffie
  • Leenauto's ter beschikking
E-mail ons hier voor al uw vragen of bel direct naar 0297-269 594 voor een scherpe offerte voor een Bilstein schroefset voor uw auto.


©  2019 procartuning.nl