Auto alarm informatie

De auto alarm inbouw specialist regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer en Hoofddorp.


Een goedgekeurd SCM auto alarm schrikt niet alleen dieven af maar vaak is het ook noodzakelijk om uw auto goed verzekerd te krijgen bij uw verzekeringsmaatschappij.
 

SCM Kiwa autoalarm inbouw


SCM auto alarm inbouw


 • Beste beveliging tegen inbraak en diefstal
 • Een auto alarm schrikt preventief af bij inbrekers
 • Veel veiliger dan een af-fabriek alarmsysteem
 • Ontzichtbaar weggewerkt
 • Geschikt voor elk automerk en 100% storingsvrij
 • SCM goedgekeurd voor de verzekering
 • 5 jaar inbouw garantie

Afspraak maken


Wij verzorgen de inbouw van auto alarmsystemen van de gerenommeerde merken Defa en Cobra en werken met de voertuigvolgsystemen van Technocon en Farringwell. Dit omdat wij achter de kwaliteit en de betrouwbaarheid van deze A-klasse alarmsystemen staan.


auto alarm inbouw amsterdam


Welk auto alarm moet u kiezen

De keuze voor een auto alarm hangt voor het grootste deel af van het type auto, uw wensen en hoe gewild uw auto is voor diefstal. In de meeste gevallen zal uw verzekeringsmaatschappij bepalen welk alarmsysteem uw minimaal moet laten inbouwen om goed verzekerd te zijn.

Ons advies is om minimaal voor een SCM klasse 3 alarm (interieur beveiliging + deuren en achterklep + hellingshoekdetectie) te gaan. Een SCM klasse 4 of 5 (voeruigvolgsysteem) is alleen noodzakelijk als de verzekering dat eist tenzij u zelf wilt kunnen volgen waar uw auto is na diefstal.


Wij bouwen alle klasse SCM alarm- en voertuitvolgsystemen in voor vrijwel elke merk en type auto's.


Uitleg van de alarm en voertuigvolgsystemen


SCM klasse 1 Startblokkering

Dit type auto alarm bevat een dubbele startblokkering die ervoor zorgt dat uw auto niet zonder de juiste sleutel/afstandsbediening kan worden gestart. De auto kan dus niet starten voordat u het alarm uitschakelt. 


SCM klasse 2 Alarm

Een auto alarm in klasse 2 biedt naast de startblokkering van klasse 1 ook een akoestisch alarm dat waarschuwt wanneer de portieren, motorkap of achterklep worden geopend. Klik hier voor meer informatie.


SCM klasse 3 Alarm

Een klasse 3 alarm heeft alle functies van een klasse 2 en voegt daar nog een uitstekende extra beveiliging aan toe. Dit auto alarm heeft namelijk een hellingshoek detector die er voor zorgt dat het alarm afgaat wanneer de auto wordt opgekrikt of –getild. De auto kan hierdoor niet in zijn geheel worden weggehaald, en ook uw velgen zijn beschermd tegen diefstal. Klik hier voor meer informatie.


SCM klasse 4 Voertuigvolgsysteem 

Deze installatie combineert een startblokkering van de klasse 1 met een voertuigvolgsysteem, waarmee uw auto door heel Europa kan worden getraceerd en opgespoord via meldkamer. Klik hier voor meer informatie.SCM klasse 5 Alarm + Voertuigvolgsysteem

Een auto alarm klasse 5 is de beste en meest uitgebreide beveiliging namelijk een klasse 3 alarm gekoppeld aan een klasse 4 voertuigvolgsysteem. Naast de standaard werking van een klasse 4 alarm houdt een klasse 5 in dat er een melding naar de meldkamer gaat als het alarm geactiveerd wordt. Klik hier voor meer informatie.

De verschillen in de klasse alarmen en voertuigvolgsystemen

 

Auto alarm verschillen 


*Vanaf 2015 is een extra autorisatie verplicht door de SCM bij een klasse 2, 3 en 5 alarm. Extra autorisatie is een extra toestemming dat de auto gestart mag worden. Dit gebeurd aan de hand van een extra handzender. Hiermee is het voor dieven praktisch onmogelijk om middels moderne diefstal apparatuur, bijvoorbeeld: OBD killers, Polenschlussels, etc. de auto te stelen. Wij raden dit dan ook altijd aan om te activeren omdat dit hetgeen is wat de auto zo extra goed beveiligd.


Auto alarm inbouw verzekering


De alarmsystemen die wij inbouwen zijn SCM goedgekeurd en zijn geldig bij alle verzekeringsmaatschappijen. Welk autoalarm u nodig heeft om uw auto te verzekeren verschilt per verzekeringsmaatschappij.

Neem contact op met uw tussenpersoon of verzekeringsmaatschappij om te vragen welke alarm klasse er nodig is om uw auto goed te verzekeren.


Hieronder een overzicht van de verzekeringsmaatschappijen waar wij veel voor werken.

verzekering autoalarm inbouw


Auto alarm inbouw prijzen

 

 • Klasse 2 alarm incl. SCM certificaat €599
 • Klasse 3 alarm incl. SCM certificaat €659 
 • Klasse 4 voertuigvolgsysteem incl. SCM certificaat €599*
 • Klasse 5 alarm + voertuigvolgsysteem incl. certificaat vanaf € 749**


Prijzen zijn inclusief BTW.


*Als er een geldig klasse 1 alarm in de auto aanwezig is.
**Prijs afhankelijk van het huidige auto alarm.

Naast verkoop van deze exclusieve uitlaten bieden wij ook montage mogelijkheden.

 


Autoalarm inbouw bij Pro Car Tuning


 • Scherpe prijzen
 • Jarenlange ervaring
 • Centraal in de randstad
 • Wachtruimte met gratis Wifi en heerlijke koffie
 • Leenauto's ter beschikking
 • Twee jaar garantie E-mail ons hier voor al uw vragen of bel direct naar 0297-269 594 voor het maken van een afspraak voor een autoalarm met inbouw voor uw auto.


©  2019 procartuning.nl