Pioneer car audio

Pioneer radio navigatie dealer regio Amsterdam

De Pioneer radio en navigatie dealer in de regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer en Hoofddorp.

Pioneer radio en navigatie


Pioneer car audio levert een van de beste prijs kwaliteit radio en navigatiesystemen die er te krijgen zijn voor de auto. Deze producten staan bekend als zeer goede radio en navigatiesystemen met een scherpe prijs en zeer hoge prijs kwaliteit verhouding. Niet voor niets is Pioneer het merk wat internationale prijzen heeft gewonnen en wereldwijd veel gekozen wordt als radio navigatie voor in de auto.

Prijsopgaaf opvragen


De Pioneer radio en navigatie systemen zijn mooi qua afwerking en zijn zeer eenvoudig in gebruik. Dat is wel zo prettig als je aan het autorijden bent en op het verkeer moet letten.


We kunnen deze radio en navigatie toestellen ook aansluiten op de stuurwielbediening van uw auto. Dit is wel zo makkelijk en stukken veiliger tijden het autorijden.Pioneer navigatie dealer Amsterdam

Pioneer is een begrip voor elke car audio liefhebber. Het Japanse bedrijf bestaat al sinds 1938 en staan bekend voor hun fraaie design en inovatieve producten. De indrukwekkende line-up van car audio producten heeft voor iedere wens wat in huis. Bovendien hebben ze uitstekende navigatiesystemen voor in de auto die qua maps en werking erg goed is. De navigatie die standaard bij auto's wordt geleverd laat vaak te wensen over en is slecht qua bediedening en de kaarten zijn vaak slecht of achterhaald.


Een Pioneer navigatie zal u op een veel betere manier laten navigeren en als u eenmaal een toestel van dit kaliber gehad hebt wilt u nooit meer wat anders in uw auto.

Apple CarPlay en Android Auto 

De toestellen lopen voorop qua ontwikkeling en ze voldoen aan alle wensen van deze tijd. Tegenwoordig wordt alles gedaan met de mobielde telefoon en zo zijn veel nieuwe toestellen voorzien van Apple Carplay en Android Auto. Zo kun je met je Iphone of Android telefoon connecten met je radio om zo muziek te streamen via Spotify, te navigeren via bijvoorbeeld Waze, Google Maps en nog veel meer.Pioneer Apple Carplay dealer
Alle Pioneer radio's en navigatiesystemen:Pro Car Tuning en Pioneer

  • Scherpe prijzen
  • Officieel Pioneer dealer
  • Jarenlange ervaring
  • Leenauto's ter beschikking
  • Wachtruimte met gratis Wifi en heerlijke koffie
  • Centraal in de randstad

Wij als officieel Pioneer dealer leveren alle radio en navigatiesystemen en kunnen deze ook vakkundig inbouwen.


E-mail ons hier voor al uw vragen of bel direct naar 0297-269 594 voor een scherpe offerte voor een Pioneer radio of navigatie voor in uw auto.


©  2019 procartuning.nl