Defa alarmsystemen

Defa alarm logo

Wij zijn Defa alarmsysteem dealer in de regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer en Hoofddorp.


Wij gebruiken de Defa DVS90 alarmsystemen voor klasse 2 en klasse 3 inbouw.


Prijsopgaaf opvragen

Defa alarm inbouw


Gebasseerd op meer dan 20 jaar ervaring van alarmsystemen is Defa de marktleider in Noord Europa van voertuig alarmsystmen. Kwaliteit volgens de vereiste regels m.b.t. design en productie heeft geresulteerd tot erkenning van zowel de consumenten als de dealers. Defa heeft vele revolutionaire oplossingen ontwikkeld wat het leven veiliger heeft gemaakt voor autobezitters in vele landen. Defa is één van de eerste die flexibele alarmsystemen op de markt heeft gebracht. Welke aangesloten kunnen worden op het digitale controlesysteem van de auto elektronica, CAN (Controller Area Network).


Defa ontwikkelt zijn oplossingen voor de meeste nieuwe automodellen welke op de markt worden gebracht. De alarmen zijn zorgvuldig getest in de nieuwe modellen en voor elk individueel model is een gedetailleerde inbouwhandleiding beschikbaar.


Wij werken met Defa omdat ze staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid.


Naast verkoop van de Defa alarmsystemen bieden wij ook inbouw mogelijkheden met SCM certificaat.


Wij bieden de volgende autoalarm inbouw aanDefa en Pro Car Tuning

  • Officieel Defa alarm inbouw dealer
  • Scherpe prijzen
  • Jarenlange ervaring
  • Centraal in de Randstad
  • Leenauto's ter beschikkingE-mail ons hier voor al uw vragen of bel direct naar 0297-269 594 voor een scherpe offerte voor een Brabus bodykit of performance part voor uw auto.


©  2019 procartuning.nl