Pro Car Tuning gebruikt de review software van Kiyoh. Elke klant kan een review plaatsen wat een realistisch beeld van onze service toont.

De online reputatie van een bedrijf is tegenwoordig een belangrijk aspect! Het geeft klanten een goed beeld van de webshop, de service en de klantvriendelijkheid. Wij hebben gekozen om via Kiyoh reviews te verzamelen. Kiyoh is een onafhankelijke specialist in klantenbeoordelingen. Daarnaast werkt Kiyoh samen met Thuiswinkel Waarborg om de kwaliteit hoog te houden. Elke klant van Pro Car Tuning krijgt de mogelijkheid om een review over Pro Car Tuning te schrijven. Dit omdat Kiyoh iedereen toelaat op het platform.

Pro Car Tuning streeft ernaar om iedere klant een positieve ervaring te bieden! Via de reviews die verzamelt worden op Kiyoh kunnen we een goed beeld krijgen waar we onszelf kunnen verbeteren en hoe we het beste klanten kunnen helpen die niet tevreden zijn! Ben je niet tevreden over iets? Dan kan je natuurlijk ook direct contact met ons opnemen via mail of telefonisch.

Elke geschreven review draagt bij aan onze online reputatie en authoriteit. Wij zijn daarom erg blij met elke review! Wil jij je ervaring met ons delen? Schrijf dan vandaag nog jou review.

Bekijk hier alle reviews van Pro Car Tuning!

Kiyoh reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid.

• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan

• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd

• Op deze pagina legt Kiyoh uit hoe ze beoordelingen verzamelen, checken en publiceren.

Nog geen review geschreven over Pro Car Tuning? Geen probleem, je kan hier makkelijk en snel jouw review achterlaten!

©  2019 procartuning.nl