Bearlock beveiliging

De Bearlock inbouw specialist regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer en Hoofddorp.
 

Wij bieden een Bearlock beveiliging aan met inbouw vanaf €599 incl. BTW.

SCM Kiwa Bearlock inbouw


Bearlock is de beste diefstal beveiliging 

 • Beste beveiliging tegen auto diefstal
 • Erkend door de verzekeringsmaatschappijen
 • Geen abonnementskosten
 • Geen herkeuringen en onderhoud
 • Snel en eenvoudig in gebruik
 • Beveiligt preventief
 • 10 jaar garantie
   

Een Bearlock beveiliging zorgt er voor dat uw auto, bedrijfswagen of camper vrijwel niet gestolen kan worden doordat de versnellingsbak op slot wordt gezet.

Afspraak maken


Een Bearlock versnellingsbakslot werkt zeer effectief tegen autodiefstal. Bearlock wordt al sinds 1992 geïnstalleerd in alle merken en type auto's. Het systeem komt overgewaaid uit het Oostblok waar de autodiefstal vele malen hoger is dan in Nederland. 
Wij zijn SCM gecertificeerd om voor verzekeringsmaatschappijen Bearlock versnellingsbakslot in te bouwen.

Bearlock beveiliging 

Elke Bearlock versnellingsbakslot wordt indien nodig geleverd met een Bearlock- en SCM certificaat. De Stichting Certificering Motorrijtuigbeveiliging (SCM) heeft Bearlock gecertificeerd in de klasse MP03. 
Zij hebben geen SCM certificaat voor elk type auto maar als dat wel het geval is kunt u bij de verzekeringsmaatschappij vragen naar een korting van uw verzekeringspremie. Een Bearlock versnellingsbakslot verkleind namelijk de kans op diefstal enorm.

Hoe werkt een Bearlock


Een Bearlock is een volledig ingebouwd, mechanisch slot voor de versnellingsbak of stuurkolom. Het blokkeert de versnelling of stuuras, waardoor diefstal vrijwel onmogelijk is. Omdat het een volledig mechanisch systeem is, zonder (elektronische) koppeling met andere systemen, zijn storingen en falen uitgesloten. Het slot wordt geïnstalleerd in harmonie met bestaande techniek en interieur, en vormt één geheel met het chassis van de auto.

Eenmaal ingebouwd is het versnellingsbakslot niet te kraken, met wat voor soort gereedschap dan ook, zonder de auto en het chassis ernstig te beschadigen. Dit maakt diefstal vrijwel onmogelijk en uiterst onaantrekkelijk. Het kost simpelweg veel te veel tijd om de auto te stelen. Vooral in combinatie met een goedgekeurd klasse 3 autoalarm is het slot zeer effectief omdat dan direct het alarm afgaat en ze niet ongestoord hun gang kunnen gaan.

 

Bearlock Golf GTI Bearlock beveiliging VW Golf

 

Bearlock inbouw verzekering


De Bearlock beveiliging die wij inbouwen zijn SCM goedgekeurd en zijn geldig bij veel verzekeringsmaatschappijen. Welke Bearlock in welk type auto is goedgekeurd verschilt per verzekeringsmaatschappij.

Neem contact op met uw tussenpersoon of verzekeringsmaatschappij om te vragen of er een Bearlock nodig is om uw auto goed te verzekeren of wat het u scheelt in de premie.


Hieronder een overzicht van de verzekeringsmaatschappijen waar wij veel voor werken.

verzekering autoalarm inbouw

Bearlock samen met een autoalarm Als het voertuig maximaal beveiligd moet worden tegen diefstal is er de keuze om een Bearlock te combineren met een auto alarm klasse 3.  Hierdoor is de auto maximaal beveiligd tegen zowel inbraak als diefstal. Een auto alarm klasse 3 zorgt ervoor dat de kans op inbraak kleiner is. De Bearlock beveiliging is gericht op anti diefstal, omdat versnellinsbak slot het verplaatsen van een voertuig bijna onmogelijk maakt.


Vraag een van onze medewerkers naar meer informatie over de beste beveiliging van uw auto.


Bearlock inbouw bij Pro Car Tuning
 

 • Officieel Bearlock dealer
 • SCM erkende inbouwer 
 • Jarenlange ervaring
 • Leenauto's ter beschikking
 • Wachtruimte met gratis Wifi en heerlijke koffie
 • Centraal in de randstad
 • Scherpe prijzenE-mail ons hier voor al uw vragen of bel direct naar 0297-269 594 voor het maken van een inbouw afspraak voor uw auto.


©  2019 procartuning.nl