Bearlock beveiliging

De Bearlock inbouw specialist regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer en Hoofddorp.
 

Wij bieden een Bearlock auto beveiliging aan met Inbouw voor €599 incl. BTW.
 

Een Bearlock beveiliging zorgt er voor dat uw auto, bedrijfswagen of camper vrijwel niet gestolen kan worden doordat de versnellingsbak op slot wordt gezet.

 

Een Bearlock versnellingsbakslot werkt zeer effectief tegen autodiefstal. Bearlock wordt al sinds 1992 geïnstalleerd in alle merken en type auto's. Het systeem komt overgewaaid uit het Oostblok waar de autodiefstal vele malen hoger is dan in Nederland. 
Wij zijn SCM gecertificeerd om voor verzekeringsmaatschappijen Bearlock sloten in te bouwen.

Bearlock beveiliging 

Elke Bearlock wordt indien nodig geleverd met een Bearlock- en SCM certificaat. De Stichting Certificering Motorrijtuigbeveiliging (SCM) heeft Bearlock gecertificeerd in de klasse MP03. 


 

Hoe werkt een Bearlock?

BearLock is een volledig ingebouwd, mechanisch slot voor de versnellingsbak of stuurkolom. Het blokkeert de versnelling of stuuras, waardoor diefstal onmogelijk is. Omdat het een volledig mechanisch systeem is, zonder (elektronische) koppeling met andere systemen, zijn storingen en falen uitgesloten. Het slot wordt geïnstalleerd in harmonie met bestaande techniek en interieur, en vormt één geheel met het chassis van de auto.

Eenmaal ingebouwd is het slot niet te kraken, met wat voor soort gereedschap dan ook, zonder de auto en het chassis ernstig te beschadigen. Dit maakt diefstal vrijwel onmogelijk en uiterst onaantrekkelijk.

 

Bearlock Golf GTI Bearlock beveiliging VW Golf

 

Combinatie Bearlock en Autoalarm 


Als het voertuig maximaal beveiligd moet worden is er de keuze om een Bearlock te combineren met een autoalarm klasse 2 of 3.  Hierdoor is de auto beveiligd tegen zowel inbraak  als diefstal. Een autoalarm klasse 2 of 3 zorgt ervoor dat de kans op inbraak kleiner is. De Bearlock beveiliging is gericht op anti diefstal, omdat een Bearlock het verplaatsen van een voertuig bijna onmogelijk maakt.


©  2018 procartuning.nl