Uitdeuken zonder spuiten

Uitdeuken zonder spuiten regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer en Hoofddorp 


Uitdeuken zonder spuiten
is de voordeligste manier van autoschadeherstel en auto reparatie.

 

Uitdeuken zonder spuiten voordelen
 

 • Tot 75 procent goedkoper gewoon schadeherstel.
 • Er hoeft niet geplamuurd en gespoten te worden.
 • In de meeste gevallen klaar terwijl u wacht.
 • De beste manier van schadeherstel voor kleine deuken.
 • Uw auto weer zo goed als nieuw
   

Wij bieden uitdeuken zonder spuiten al aan vanaf € 25 per deukje.

Prijsopgaaf opvragen


Let op: deze manier van uitdeuken zonder lakschade is enkel geschikt voor kleine deukjes ter grootte van een twee euromunt.


uitdeuken zonder spuiten regio amsterdam


Uitdeuken zonder spuiten


Uitdeuken zonder spuiten, ook wel restylen genoemd is de de meest goedkope manier om kleine beschadigingen aan uw auto te repareren als gevolg van bijvoorbeeld parkeer en hagelschade. Bijna elke kleine deuk komt voor deze auto reparatie techniek in aanmerking. Een voorwaarde is wel dat de lak niet beschadigd mag zijn, want dan dient de schade alsnog gespoten te worden. Het allerbelangrijkste is dat de deuk mag niet groter mag zijn dan een twee euromunt. 


Als de deuk groter is is het niet mogelijk deze mooi te herstellen en zal er nog een zichbare beschading achterblijven. Deze is kleiner dan de oorspronkele schade maar nog steeds zichtbaar.Kostenbesparing tot wel 75%

Het grote voordeel van uitdeuken zonder spuiten is dat er geen kleurverschil optreedt, bovendien is uitdeuken zonder spuiten zeer vriendelijk voor het milieu. Maar het grootste voordeel is uiteraard de zeer lage prijs van deze reparatie techniek.


Met deze uitdeuken zonder spuiten realiseren wij een kostenbesparingen tot wel 75 procent ten opzichte van normaal schade herstel.


Hagelsteenschade aan het dak van uw auto worden ook uitgedeukt zonder te spuiten.

 

Uitdeuken zonder spuiten voorwaarden

 • De deuk mag niet groter zijn dan een twee euromunt.
 • De lak van de auto op de plaats van de deuk mag niet beschadigd zijn.


Valt de deuk niet onder de reparatietechniek uitdeuken zonder spuiten dan kunnen wij deze ook herstellen via de normale schadehersteltechnieken.


Wat is uitdeuken zonder spuiten

Uitdeuken zonder spuiten is als het ware het voorzichtig terug duwen van het metaal van uw auto in de originele vorm. Een deuk kan op verschillende plaatsen van auto bevinden en hoeft niet per definitie op een vlak deel van uw wagen te zitten. Een deuk kan ook op randen of profiellijnen bevinden. Ook dit is geen probleem om deze deuken zonder lakschade te verwijderen door middel van uitdeuken zonder spuiten.


Het uitdeuken zonder lakschade gebeurt door middel van speciaal gereedschap, ook wel restyle tools genoemd. Dit gereedschap werkt met het hefboomprincipe en is voorzien van allemaal verschillende uiteinden.


Nadat de deuken uitgelicht worden door middel van een speciale lamp gaat onze specialist als volgt te werk. Als het nodig is demonteerd hij de bekleding van de auto om zo aan de achterkant van de deuk te kunnen komen. Hierna drukt hij de deuk terug in de originele vorm. Dit moet met grote precisie gebeuren anders bestaat de kans er dat er in plaats van een deuk een bult ontstaat of dat de lak scheurt.


Mocht het niet mogelijk zijn om aan de achterkant van de deuk te kunnen komen, dan kan de deuk ook nog op een andere manier verwijderd worden. In dat geval past onze specialist de lijmtechniek toe. Bij de lijmtechniek wordt gebruik gemaakt van speciale lijm die wordt verwarmd in een lijmpistool en daarna door middel van een lijmadapter in de deuk wordt aangebracht. Vervolgens wordt door middel van een glijhamer de deuk weer terug getrokken. Dit oplijmen van de verschillede lijmadapters moet vaak meerdere malen totdat de deuk verwijderd is .


Uitdeuken zonder spuiten specialist


Wij zijn de uitdeuken zonder spuiten specialist regio Aalsmeer, Amstelveen en Amsterdam. Wij werken voor veel auto en autoschadebedrijven in de omgeving. Uitdeuken zonder lakschade is een zeer specialistische techniek die niet ieder schadebedrijf in huis heeft.


Als u bij ons langskomt zullen we de schade eerst goed bekekijken en u een scherpe prijsopgaaf geven. Daarna maken we een afspraak en in veel gevallen kan er op gewacht worden. We hebben een wachtruimte met gratis Wifi en heerlijke koffie. In de meeste gevallen zal het niet langer dan een half uur duren.


Uitdeuken zonder spuiten bij Pro Car Tuning


 • Zeer scherpe prijzen
 • In de meeste gevallen klaar terwijl u wacht
 • Vakkundig en gespecialiseerd personeel
 • Wachtruimte met televisie, gratis Wifi, koffie en thee.
 • Mocht het uitdeuken zonder spuiten langer duren dan hebben wij leenauto's ter beschikking 
 • Centraal gelegen in de randstad in Aalsmeer vlakbij Amstelveen en Amsterdam


Naast uitdeuken zonder spuiten kunnen we uw auto ook voordelig herstellen op de reguliere manier mocht de schade groter zijn. Vraag een van onze medewerkers naar meer informatie.

 

E-mail ons hier voor al uw vragen of bel direct naar 0297-269 594 voor een scherpe offerte voor het uitdeuken zonder spuiten.


©  2019 procartuning.nl