Silent Coat

Silent coat isolatie dealer


Wij zijn de Silent coat isolatie dealer in de regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer en Hoofddorp.


Silent coat isolatie
is een must have voor elke auto die goed geisoleerd moet worden qua geluid.


Silent Coat auto isolatie


Trillingen, veroorzaakt door rijgeluiden of van de luidsprekers in de auto, bewegen zich voort door het plaatmateriaal van de auto. Elk plaatmateriaal van de auto heeft een resonantiefrequentie waarop het makkelijk in trilling gebracht kan worden, vergelijkbaar met een stemvork. Silent Coat blijft flexibel onder alle weersomstandigheden (warm of koud, vochtig of droog). Hierdoor absorbeert het deze resonanties vele malen beter dan bijvoorbeeld bitumen dempingsmaterialen die uitharden en daardoor de trillingen nauwelijks absorberen.


Auto's zijn van zichzelf door de materialen waarmee ze gebouwd zijn erg gevoeligig voor trillingen en daardoor zijn de meeste auto's erg gevoelig voor rijgeluiden en een slechte akoustiek qua audio.

Silent Coat isolatie

Silent Coat rijgeluiden


Als je last hebt van rijgeluiden in de auto is Silent Coat een perfecte oplossing. Het materiaal is speciaal ontwikkeld voor toepassingen in de auto en is zeer eenvoudig aan te brengen. De ontdreuning sheets maakt het plaatmateriaal minder gevoelig voor trillingen en met de absorbtie en isolatie dempt het geluid zich. Het is een merkbaar verschil en we hebben al zeer veel auto's voorzien van Silent Coat.

Silent Coat is door zijn flexibele samenstelling optimaal geschikt voor oneven ondergronden.

Door de ontdreuning te gebruiken in combinatie met een laag Noise Isolator of Sound Absorber ontstaat een sandwich die over een breed frequentiebereik optimale dempende en absorberende eigenschappen heeft.


Car audio isolatie

Niet alleen voor rijgeluiden maar ook voor car audio is Silent Coat een must have. De akkoustiek in de auto is vaak zeer slecht, ook bij de duurdere modellen. Die komt door o.a. door de kleine ruimte, de weerkaatsing van het glas  en het plaatmateriaal van de auto waar trillingen
ontstaan. Door de SilentCoat te bevestigen op dit plaatmateriaal wordt de geluidsweergave in de auto stukken beter.

Als je het alleen al gebruikt op de voorportieren daar waar het meeste geluid vandaan komt zal je een enorm verschil merken.


Tips voor de installatie:


Plak het ontdreuningsmateriaal o.a. direct achter de speaker, om de speaker heen en op het deurpaneel op de meest vlakke delen.

De Noise Isolator plakt men het best direct achter de speaker, over het ontdreuningsmateriaal heen.

De Sound Absorber werkt het beste indien men het aan de binnenkant van het deurpaneel plakt, rondom (maar niet vóór) het luidsprekerrooster.


Wij hebben alles voor een perfecte isolatie van uw auto in huis. Het dempingsmateriaal is een kleine investering als je bekijkt wat je ervoor terug krijgt: Meer bass, beter geluid en minder lawaai. 


Probeer het met de starter set


We hebben een Silent Coat starter set voor slechts €19 waar alles in zit om het product uit te proberen. Deze Starter Kit bestaat uit 4 sheets ontdreuningsmateriaal, een sheet Noise Isolator (4 mm dik) en een Sheet Sound Absorber (15 mm dik).


Klik hier om naar het product te gaan. 


Naast verkoop van de Silent coat producten geven wij ook isoleer advies op maat en bieden wij inbouw opties. 


Klik hier voor al onze Silent Coat producten.

 

E-mail ons hier voor al uw vragen of bel direct naar 0297-269 594 voor een scherpe offerte voor Silent Coat in uw auto.


©  2019 procartuning.nl