Kenwood car audio

Kenwood radio navigatie dealer


Wij zijn de Kenwood car audio dealer in de regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer en Hoofddorp.

Kenwood car audio


Kenwood car audio levert een van de beste radio en navigatiesystemen die er te krijgen zijn. De producten staan bekend als zeer kwalitatieve auto radio en navigatie systemen met een krachtige zuivere output. Niet voor niets is dit het merk wat veel gekozen wordt bij een high end car audio systeem. De toestellen geven niet alleen een erg goed geluid maar ze zien er ook nog eens heel goed uit. Daarnaast hebben ze zeer uitgebreide functies en zijn ze zeer gebruiksvriendelijkheid.


Kenwood radio en navigaties zijn voorzien van de modernste  functionaliteiten en ook Apple Carplay en Android Auto mogen niet ontbreken. Deze functies zorgen er voor dat je met je Iphone en Android telefoon kunt verbinden met de radio om zo al je muziek en content af te spelen. Ook kan je met Apple Carplay en Android Auto navigeren via Waze en Google Maps en kun je al je favoriete muziek streamen via Spotify, Apple Music en Tidal.

Kenwood car audio banner


Kenwood car audio een begrip voor elke car audio en video liefhebber. Het Japanse bedrijf maakt al car audio sinds 1946 en staan bekend voor hun ontwerp en de beste kwaliteit producten. De indrukwekkende line-up van car audio producten heeft voor iedere wens wat in huis. 


Als Kenwood dealer leveren we alle headunits en navigatiesystemen en kunnen deze ook vakkundig inbouwen.


Kenwood en Pro Car Tuning

  • Officieel kenwood dealer
  • Scherpe prijzen
  • Centraal in de randstad
  • Jarenlange ervaring
  • Leenauto's ter beschikking
  • Wachtruimte met gratis Wifi en heerlijke koffieE-mail ons hier voor al uw vragen of bel direct naar 0297-269 594 voor een scherpe offerte voor een Kenwood radio of navigatie voor in uw auto.


©  2019 procartuning.nl