Autoschade herstel

Autoschade herstel en auto reparatie specialist regio Aalsmeer, Amstelveen, Hoofddorp en Amsterdam.


Heeft u schade aan uw auto?

U bent bij ons aan het juiste adres voor een vakkundig schadeherstel voor een eerlijke en zeer scherpe prijs.

Schade aan uw auto is niet fijn maar wij zorgen ervoor dat uw auto snel weer als vanouds bij ons de garage uit zal rijden. 

Wij maken uw auto weer als nieuw met de modernste reparatie technieken. Onze vakkundige medewerkers zijn jarenlang gespecialiseerd in schadeherstel en geen schade is voor hun te groot.


Wij zijn een universeel schadebedrijf en kunnen elk merk en type auto herstellen. Wij werken met originele onderdelen maar zijn ook in staat om met aftermarket of tweedehands onderdelen de auto te herstellen. Voor elk budget kunnen wij een schadeherstel uitvoeren. En al wilt u de beschadigde onderdelen laten vervangen door bijvoorbeeld sport bumpers dan is dat ook een mogelijkheid.


Een schadeherstel via de auto dealer is zeer prijzig maar doordat wij niet zijn aangesloten bij de grote schadeketens kunnen wij voor een zeer gunstig tarief uw auto weer herstellen met dezelfde kwaliteit die u gewend bent.

Heeft u een schade die niet groter is dan een twee euromunt en de lak is onbeschadigd dan komt deze in aanmerking voor het zeer voordelige uitdeuken zonder spuiten. Vraag ons naar meer informatie.


Onze voordelen:

  • Goedkoper dan bij de grote schadeketens en de auto dealer
  • Moderne wachtruimte met verse koffie!
  • Wij werken met de meeste grote verzekeringsmaatschappijen
  • Gediplomeerde ervaren medewerkers
  • Wij hebben leenauto's ter beschikking
  • Wij werken met originele, tweedehands en aftermarket onderdelen.
  • De mogelijkheid om te kiezen om de standaard bumpers te vervangen voor sportbumpers. 


Voor u ervoor kiest om de schade aan uw auto te laten repareren, wilt u eerst graag weten wat de reparatie gaat kosten. Wij zorgen voor een voordelig en efficiënt mogelijk repareren van autoschade vande hoogste kwaliteit. Wij geven u de mogelijkheid om een scherpe prijsopgave aan te vragen.


Stuur ons een foto van de schade en ontvang een geheel vrijblijvende en voordelige offerte. Vermeld daarbij het merk, type en het bouwjaar van de auto.


Wij zijn gevestigd in Aalsmeer vlakbij Amstelveen en Amsterdam dus kom gewoon langs voor een vrijblijvende offerte en een vers kopje koffie.

 

Autoschade herstel regio Aalsmeer Amstelveen Amsterdam


©  2018 procartuning.nl