Stinger radardetectie

Stinger logo

 

Wij zijn de Stinger radardetectie dealer regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer en Hoofddorp.


Stinger radardetectie systemen zijn de hoogste kwaliteit radardetectiesystemen die er wereldwijd te krijgen zijn. Stinger staat bekend als de radardetectie met de betrouwbaarste en meest geavanceerde radardetectiesystemen. Niet voor niets zijn zij het merk wat het meeste gekozen wordt als radardetectie systeem in luxe auto's.

Prijsopgaaf opvragen


Hun radardetectie is een begrip in de autowereld. De indrukwekkende lijn van betrouwbare radardetectie producten heeft voor iedere wens wat in huis. De door de hoge kwaliteit, mooie afwerking en eenvoudige werking zijn ze al jaren lang marktleider op dit gebeid.

Stinger is de pionier in patch antenne technologie voor radardetectie. Deze ultramoderne antenne techniek wordt vaak gebruikt in militaire toepassingen, daar het kritisch hoge gevoeligheid- en accuratesse-kenmerken omvat. Om die redenen hebben ze zich meester gemaakt van de patch antenne technologie en passen het toe om ultra dunne en trendsettend moderne antennes te bouwen voor in luxe auto’s.

De Stinger gebruiker kan de voordelen van patch antenne techniek op meerdere wijzen ervaren. Ten eerste, de overdaad aan gevoeligheid resulteert in comfortabele waarschuwingsafstanden, zelfs in het geval van moderne radars. Ten tweede, de accuratesse zorgt voor wetenschappelijke signaalherkenning en daardoor weinig hinderlijke valse alarmen.


De radardetectie producten:

 

Stinger Strip

De Stinger Strip heeft de meest compacte en meest elegante radardetectie display. De Strip is daarom makkelijk en mooi te bouwen in elke auto. En toch beschikt Strip gewoon over het volledige arsenaal aan bescherming tegen RADAR, LASER en andere snelheidscontroles. Net als VIP, werkt de Strip samen met de sterke HD Antenne.

 

Stinger Strip

 

De Strip biedt complete bescherming tegen alle automatische flitssystemen waardoor u kunt rekenen op topklasse functionaliteiten* als Radar Alarmering, Laser Alarmering, LaserShield, SafetySignals, SpotList Alarmering, Traject Controle Alarmering en PoliceCheck.

Op een simpele maar doeltreffende manier worden alle waarschuwingen door de Stinger Strip weergegeven, waarbij een duidelijk onderscheid wordt gemaakt tussen de radar, laser, traject controle, vaste lokaties en SafetySignals.


Stinger VIP


De Stingert VIP is de beste radar detectie ooit gemaakt. Het heeft een een zeer eenvoudige bediening en geavanceerde settings voor de liefhebbers en de aller hoogste prestaties. Deze VIP heeft onlangs nog de meest gerenommeerde test ter wereld gewonnen:  “Eerste in bescherming tegen RADAR en LASER.” 

Ervaar duidelijke vizier-schermen en u hoeft zich nooit meer af te vragen waar de flitser zich precies bevindt. Het toont of de radar* van voor, achter, of van opzij komt (vereist een HD Antenne voor en achter op de auto), een laser* van voor of achter op u schiet (vereist Laser voor èn achter op de auto) en heeft een nabijheids-indicator voor SpotList alarmen.

 

Stinger VIP radardetectie


De VIP heeft net als de Strip een display wat mooi weg te werken is alleen heeft de VIP een betere en duidelijkere weergave van alle functies. Ook is er de Stinger VIP XL met een groter beeldscherm.


Wij leveren alle radardetectie systemen van Stinger en bouwen deze vakkundig in.


Bekijk hier alle Stinger radardetectiesystemen.Bekijk hier alle Stinger radardetectiesystemen.

 

 

E-mail ons hier voor al uw vragen of bel direct naar 0297-269 594 voor een scherpe offerte voor een Stinger radardetectie voor in uw auto.

 


©  2019 procartuning.nl