Carwrapping

De carwrapping specialist regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer en Hoofddorp.

De kosten van een complete carwrap van een auto gaan vanaf €1299 excl. BTW. 


Wat is carwrapping?

Carwrapping is simpel gezegd het bestickeren van een auto met een hoogwaardig folie oftewel het rondom of een gedeelte van uw auto voorzien van een speciaal ontwikkelde en hoogwaardige folie. Deze folies kunnen moeiteloos de vormen van de carrosserie volgen en zo uw lak beschermen en uw auto een compleet ander uiterlijk geven. Deze carwrapping folies zijn in vele kleuren en prints te verkrijgen. Of u nu een mat zwarte, carbon, leder, of hoogglans carwrap wilt, er is zeer veel mogelijk op dit gebied.


Wij zijn gespecialiseerd in het carwrappen van auto's, bestelwagens, aanhangers en boten. Wij wrappen geen motoren, scooters of losse onderdelen daarvan.

Met carwrapping kunt u van uw auto een uniek exclusief exemplaar maken. Wij bieden een breed assortiment hoge kwaliteit carwrapping folies, die geschikt zijn voor de auto, bedrijfswagens, aanhangers en boten. Spuiten hoeft niet meer om een auto te voorzien van een matte lak of een speciale kleur.

De folies zijn gemaakt van hoogwaardig gegoten vinyl, waarbij duurzaamheid een belangrijk element is. De lak van de auto wordt met de folie beschermd tegen steenslag, krassen en weersomstandigheden. De levensduur van het materiaal is zo'n vijf jaar, mits de folie vakkundig is aangebracht. Ook kan de auto gewoon door de wasstraat. Kleine beschadigingen kunnen eenvoudig verholpen worden. In plaats van een deel overspuiten wordt een klein deel folie vervangen. Soms moeten onderdelen wel eerst gedemonteerd worden.
 

Carwrapping is goedkoper dan het opnieuw spuiten van uw auto en heeft als voordeel dat de originele lak van uw auto intact blijft. Een van de grootste voordelen ten opzichte van spuitwerk is dat het niet permanent hoeft te zijn. De lijmlagen die gebruikt worden bij carwrapping zijn niet schadelijk voor de lak van uw auto. Na het verwijderen van de folie ziet uw auto er weer uit zoals voor de carwrap.
 

Enkele carwrapping kenmerken:

 • Hoogste kwaliteit folie (3M / Avery/ Arlon)
 • Vele kleuren mogelijk
 • Zowel mat als glanzend
 • Vele combinaties mogelijk 
 • Geschikt voor de wasstraat 
 • Houdt de originele lak nieuw 
 • Maakt de auto uniek

 

Met het inpakken van auto's ontstaan er nieuwe kansen voor autobedrijven en leasemaatschappijen, die onverkoopbare auto's in moeilijke kleuren bezitten. Overspuiten is niet nodig. Het speciaal bestellen (met wachttijd) van een nieuwe auto in een bepaalde kleur hoeft ook niet meer. De auto kan in elk ontwerp en kleur ingepakt worden; mat, glans, carbon of geborsteld staal. 


Onderhoud en garantie:

Bent u na een tijdje toch uitgekeken op uw “wrap”, dan kunnen wij deze voor u verwijderen. Uw lak komt dan weer tevoorschijn zoals deze onder de wrap is gegaan en heeft dus nooit last gehad van weersinvloeden, zonlicht en andere nare invloeden van buitenaf. De folie beschermt uw auto dus als een 2e huid, en mocht deze tussentijds beschadigen, dan kan deze gedeeltelijk weer hersteld worden.

Wanneer de folie op uw auto is aangebracht, adviseren wij u de auto de eerste week niet te wassen. Daarna kunt u zonder problemen uw auto wassen, zelfs door de wasstraat. Ons advies is echter uw auto met de hand te wassen. Dit geeft een veel mooier resultaat en een langere levensduur. Voor auto’s voorzien van een carwrap bieden wij een speciale reiniging set aan. Op al onze geleverde folies geven wij minimaal 3 jaar garantie.

Voorwaarden:
 

 • Het wrappen van uw auto gebeurd bij voorkeur in onze garage. 
 • Uw auto dient op de avond voor de geplande afspraak bij u of ons binnen te staan om op temperatuur te komen.
 • Wij plakken uitsluitend met onze eigen hoogwaardige folies (bv 3M, Avery, Arlon, etc.) en dus niet met zelf aangeleverde materialen.
 • Indien de lak van uw auto ooit is hersteld of is beschadigd, dan word de folie voor uw eigen risico aangebracht.
 • U dient uw auto goed gewassen en schoon, zonder vuilresten en wax aan te leveren. Eventuele schoonmaakkosten worden extra berekend.
 • Voor het wrappen van uw auto moeten uw emblemen en typeaanduidingen worden verwijderd, indien mogelijk worden deze op uw verzoek teruggeplaatst. Indien dit niet mogelijk is kunnen wij nieuwe emblemen bestellen bij de dealer, deze kosten worden extra berekend.
 • Wij zijn niet verantwoordelijk voor de eventuele schade die ontstaat na verwijdering van de folie.
 • Het verwijderen van folies doen wij in overleg.
 • Op de folie verstrekken wij 3 tot 5 jaar garantie, afhankelijk van het type en merk folie. Op de montage krijgt u 6 maanden garantie.

©  2018 procartuning.nl