Uw upgrade en performance specialist regio Amsterdam en omstreken.

Active Sound Generator Volvo - Diesel en Hybride

Op afspraak: E-mail of bel 0297 269594

Prijs €1599 incl. montage


Wij zijn de Volvo Active Sound Generator specialist regio Amsterdam, Amstelveen, Hoofddorp en Aalsmeer.Volvo Turbo diesel en Hybride motoren hebben de eigenschap geen of weinig geluid te geven, zelfs indien er een volledige sportuitlaat gemonteerd wordt. Het geluid blijft zeer teleurstellend.


Om het maximale geluid uit uw Volvo diesel of hybride te halen bieden wij de oplossing met deze innovatieve Active Sound Generator.


Eigenschappen van de Volvo Active Sound Generator:


- De Active Sound Generator voor Volvo creëert een V8 benzine geluid bij diesel en hybride motoren.
- Het systeem bediend u via een app op uw telefoon die gratis downloaden is voor elke smartphone. De module zend een Wifi signaal uit waarmee u het apparaat verbindt met de APP op uw telefoon.
- De Active Sound Generator is regelbaar
 via de smartphone APP en u kunt u het geluid en volume naar persoonlijke voorkeuren instellen en het gewenste geluid opslaan.


Het uitlaatgeluid van een benzine auto op een diesel of hybride, het kan met de Active Sound Generator en het geeft bovendien een subliem resultaat.


Het motorgeluid kan qua intensiteit worden gewijzigd, helemaal volgens uw persoonlijke voorkeuren en dit via uw smartphone. Zo is het geluid in de modus “comfort” eerder beschaafd en onopvallend, terwijl het in de modus “sportief” progressief overheersend is.


Vul het onderstaande formulier in voor al uw vragen of maak direct een afspraak.


Stel een vraag over dit product
Active Sound Generator Volvo - Diesel en Hybride
Overige informatie


Maximaal geluid door plaatsing extra Sound Generator:


Standaard plaatsen we één speaker onder een Volvo maar er is ook de mogelijkheid om twee Sound Generators te plaatsen onder uw Volvo voor het maximale geluid. De kosten hiervan zijn €799 extra


Stage 3 Sound Upgrade - Masarati module (tip!)

Deze upgrade geeft een extra dimentie aan het geluid van de Sound Generator en geeft het geluid meer kracht en een uniek geluid gebasseerd op die van de V8 Masarati Ghibli. De upgrade kost €299 extra

 

Sound Generator Masarati module stage 3


Bekijk hier de demo video van de Stage 3 Masarati module:


 

Bekijk hier de demo video van een Sound Generator:

Extra informatie

new_artnr P06437
Contact formulier
  • Vernieuwen


* Verplichte velden