Trekhaak montage

De trekhaak montage specialist regio Amsterdam, Amstelveen en Aalsmeer.


Wij hebben nagenoeg voor elke type auto en bedrijfswagen een passende trekhaak. De trekhaken die wij monteren zijn van de hoogste kwaliteit en van de bekende merken Brink en Bosal. De trekhaken zijn vast of afneembaar en zijn geschikt voor caravans, aanhangwagens, vouwwagens en fietsendragers.


brink trekhaken montage


Wij werken met de trekhaken van de gerenommeerde merken Bosal en Brink (voorheen Thule), dit zijn producenten van Nederlandse origine en bovendien belangrijke eerste montage fabrikanten. De trekhaken die wij leveren zijn getest en gekeurd volgens de Europese richtlijn EC 94/20. Deze goedkeuring verzekert een optimale veiligheid, duurzaamheid en kwaliteit van onze trekhaken ten alle tijden. Het kwaliteitssysteem van deze fabrieken is wereldwijd ISO/TS 16949 erkend.


Een trekhaak op uw auto is altijd handig. Natuurlijk voor de caravan of vouwwagen bij de vakantie. Maar ook voor het aankoppelen van een aanhanger of gewoon met voor een fietsendrager.


In veel gevallen is er voor elke auto merk/type een keuze in trekhaken. Een vaste trekhaak en afneembare of zelfs een wegdraaibare trekhaak. Om de juiste keuze te maken krijgt u van ons een deskundig advies over wat in uw situatie de beste trekhaak is.


Verschillende type trekhaken: 


 

verschillende type trekhaken


1. Standaard model trekhaak
De standaard trekhaak is een integraal geheel met de auto en de kogelstang kan eventueel met een eenvoudige steeksleutel worden verwijderd. Dit type trekhaak is zeer geschikt voor intensief gebruik.


2. Horizontaal afneembare trekhaak

De kogel van een horizontale afneembare trekhaak is eenvoudig te monteren en demonteren. Deze handelingen zijn met één hand uit te voeren. Wanneer de trekhaak is gedemonteerd is enkel een kleine afdekkap zichtbaar.


3. Verticaal afneembare trekhaak

Een verticaal afneembare trekhaak is volledig onzichtbaar wanneer deze is gedemonteerd. Zelfs de stekkerdoos verdwijnt achter de bumper. Het afneembare gedeelte kan zeer eenvoudig worden gemonteerd en gedemonteerd.


4. Trekhaak met flenskogel

Dit trekhaaksysteem is uitermate geschikt voor 'heavy-duty' werkzaamheden. Meestal worden de flenssystemen toegepast voor bedrijfs- en off-roadvoertuigen. De standaarduitvoering heeft een twee-gats montage, maar kan in veel gevallen met een uitbreidingsset in een vier-gats montage worden gewijzigd zodat de hoogte van de kogel kan worden aangepast.


5. Trekhaak voor compacte en hybride auto's

Geen trekhaak toegestaan? Autofabrikanten investeren in een groene toekomst door de invoering van hybride en compacte auto's. Vaak wordt de montage van een trekhaak door de fabrikanten van deze auto's niet toegestaan. Hiervoor is een speciale montagesteun ontwikkeld. Op de kogel kan een fietsendrager gemonteerd worden. Het slepen van een aanhangwagen of caravan is echter niet mogelijk. Inclusief trekhaakkogel en kabelset. Geschikt voor alle gangbare fietsendragers.


6. Wegdraaibare trekhaak

De wegdraaibare trekhaak is het meest handige trekhaaksysteem dat er is; voor wie geen trekhaak wil zien, maar wel direct bij de hand wil hebben. De trekhaakkogel is wegdraaibaar en is bedrijfsklaar in enkele seconden. De vergrendeling geschiedt met een duidelijke signalering.


Fietsendragers

Naast trekhaken monteren leveren wij ook goedgekeurde fietsendragers van de merken Thype en Bosal.


©  2018 procartuning.nl