Uw upgrade en performance specialist regio Amsterdam en omstreken.

Victron Phoenix omvormer 12v 2000W incl. inbouw bedrijfswagen

Op afspraak: E-mail of bel 0297 269594

Prijs vanaf €1599

Victron Phoenix 12V 2000W omvormer inclusief inbouw in uw bedrijfswagen


Wij zijn de Victrom omvormer inbouw specialist regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer en Hoofddorp.In uw bedrijfswagen kan het zeer gewenst zijn om een 230V stroomaansluiting te hebben zodat al uw gereedschap gebruikt en/of opgeladen kan worden. De zuivere sinusomvormers van Victron zijn in staat om de gelijkspanning uit een accu om te zetten in 230V zuivere sinus spanning.


Technische kenmerken Victron Phoenix 12V 2000W omvormer:


Ingangsspanning: 12 Volt
Uitgangsspanning: 230 Volt
Continu vermogen: 2000VA / 1600 Watt
Piekvermogen: 2000 Watt
Afmeting ( hxbxd in mm ): 520 x 255 x 125
Gewicht: 13 kg


Bewezen betrouwbaarheid
De volledige brug plus toroïde-vormige omvormertopologie hebben hun betrouwbaarheid al vele jaren bewezen. De omvormers zijn bestand tegen kortsluiting en beschermd tegen oververhitting, ongeacht of dit wordt veroorzaakt door overbelasting of een hoge omgevingstemperatuur.


Hoog opstartvermogen
Benodigd om belastingen te starten, zoals vermogen-omvormers voor LED lampen, halogeenlampen of elektrisch gereedschap.


ECO-modus
In de ECO-modus schakelt de omvormer over naar stand-by als de belasting onder een vooringestelde waarde daalt (min belasting: 15W). Zodra deze stand-by staat, wordt de omvormer voor korte tijd ingeschakeld (instelbaar, standaard om de 2,5 seconden). Als de belasting een vooringesteld niveau overschrijdt, blijft de omvormer ingeschakeld.


Aan/uit op afstand
Een schakelaar voor in-/uitschakelen op afstand kan worden aangesloten op een tweepolige stekker of tussen de pluspool van de accu en het linker contact van de tweepolige stekker.


LED-diagnose
Om de belasting op een andere AC-bron over te dragen is er de automatische omschakelaar voor de omvormers met een laag stroomverbruik adviseren wij onze Filax automatische omschakelaar. De Filax heeft een zeer korte omschakeltijd (minder dan 20 milliseconden), zodat computers en andere elektronische apparatuur kan blijven functioneren zonder onderbreking.


Vul het onderstaande formulier in voor al uw vragen of een vrijblijvende prijsopgaaf.


Stel een vraag over dit product
Victron Phoenix omvormer 12v 2000W incl. inbouw bedrijfswagen
Overige informatie
...

Extra informatie

new_artnr P06565
Contact formulier
  • Vernieuwen


* Verplichte velden